UPSR.

.mengimbas kembali kenangan lame.
aku bukan la pelajar cemerlang dan bukan la pelajar pintar. jadi tiade ape yang bole di banggakan apabila melihat result upsr aku. naseb je ade berape ekor A. nak kate pelajar yang terlalu hyperaktif pun tidak jugak. kira suam suam kuku la. aku amek upsr kat sk perempuan methodist. eh sekolah perempuan oke. HAHA. kalau da sekolah perempuan tuh mestilah sopan santun lemah gemalai semua kan. oke tipu aku tak macam tuh pon. mase darjah enam ni aku banyak betol friendship problem. biase la budak budak kan memang sengal dy laen macam siket. di tambah plak kebebasan dan kurang nya perhatian dari mereka yang tersayang. maka begini lah hasilnya. aku rase zaman nih tak de la gembira mane tapi bole la tahan hebatnya.

No comments: