PMR.

.kembali ke mase lalu lagi.
naek sekolah menengah banyak lagi maen. maka bile pmr baru terhegeh hegeh pegy study sana sini dekat rumah member member. dasyat budak nih. mase trial jangan kan A tapi B lagi la tak nampak batang idung. mak bapak tapayah cakap la bebel dorang berkati kati tapi aku pulak buat pekak ala badak. ape la nak jadi dengan budak zaman sekarang aku. owh aku siket pon tak yakin akan dapat result kire baek macam nih. yela aku kan pelajar pasif. pasif sangat pulak. tak meyerlah. dan dan pula. tapi aku rase bosan da sekolah situ. tuh yang the next year aku tukar teknik. saje nak rase pindah sekolah.

No comments: