Tuesday, March 24, 2009

Letih tak terkate,,

Hari ni tak terkate letih,, dengan tak makan nyer,, huh,, memang cam tade tenaga nak mati la,, laen sikit badan aku ri ni,, tah pe sebabnyer,, nak kate xmakan ubat da makan da,, sampai lena gile tido,, ish2,, ni tengah ciap kan meeting nyer report,, sok nak submit,, sape nak tulung angkat hidung,, hahaha,, senget kan,, well, life kadangkadang bosan gak kan,, tapi kite kene kuat tu mengharungi sebarang dugaan dan cabaran hidup,, hoooyeeyyyy!!!


0 Comments:

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.