Wednesday, May 13, 2009

Me??Sad,,

Sdey tu ada dalam hati cuma xdpt diluahkan,, kenape,, sbb aku pn xtaw,, bila aku sdey sgt aku xtaw nk wat pew,, kecuali cr tmpat menyorok tuk menanges,, bl nges br rs lega,, wlaupn sbnarnyer xluah kat sape2,, aku xdpt nk luah kn sbb ak xpcaye sape2,, ak xblh pcye sape pn tuk ceritakan pe yg ak rs,, ssh,, ssh sbb kpcyaan tuh da hilang lame dl da,, ape yang ada dlm ht nih xkan pernah dpt di pham oleh sesape pn,,xkn ada yg pham,,



2 Comments:

Anonymous said... [Reply to comment]

aku pn same,, kdg2 name je rmai kwn tp sush nk pcye,, so jst keep in my heart,,
ble sedih nangis,, then lega la,, slgi x nangis selagi 2 rase ade smthing yg trbuku mcm nk keluar dlm hti ni,,xsemua dlm hidup kite leh kte dpt,, kdg aku pn xphm ngn hti aku sndri,, pe yg aku nk,, pe pn jst syukur pe yg ade n same with u k,,,aku dh bosan tgk ko nangis,,hehehe

::miss cimi:: said... [Reply to comment]

er,,slalo plak kew ko tgk ak nges??adeh,,bkan ak nges sorok2 kew,,

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.