Fun Being Back To High School



Hahahaha,, ak cam da xdew keje jew cuti nih,, wat menda cam nih pun ley jadi sesuatu yg best taw,, actually diz is my lil bro nyer sci project,, cekgu die da bg lama da,, tapi die xcakap pn,, tetibe plak sok nak anta baru die terhegeh2 nak cari barang n nak wat,, wtf btul,, mana x kne bebel dgn bapak ak,, tu la skew sgt wat keje last minute,, padahal sepanjang ptg tuh bley plak die maen bola,, da mlm br nk g cari barang kat kdai buku,, naseb la ada kdai buku yg buka kat area uma ak nih,, haissshhh,, mula2 ak juz nk tolong wat yg planet nih,, pew ea owg panggil,, adeh,, lpew la,, zaman skola da lama sangat tngal,, wuteva la kn,, ada la lame gak ak ngadap menda alah nih,, pasal nk taw planet2 nih wana cam ner,, xkn ak nk maen gunting jew kertas wana kn,, terpaksa la plak ak bukak buku sci dr form3 hnga ke form5,, pulak tuh ak cari kamus sci serta kamus bergambar,, aik,, nk wat kne la gak cari contoh kn,, mn ley maen hentam,, hmmmm,, dl kn ak amik aliran sci gak tp xpnh kne wat pn project cam nih,, hihihi,, cekgu ak baek kowt,, lalala,, so ak pun mula la melukis dan menampal tali2 tuh dan akhirnyer planet2 plak,, huh ciap,,
skali ak g depan,, tgk adik ak da terbongkang tido bersama gunung berapi yg xciap lg,, adeh,, budak nih haty senang plak,, bgun2 keje ko xciap g r,, kang sok nk anta,, yang djwab nyer,, ala ak mana tido, ak baring jap jew la,, jap la jap g ak bgun,, heh,, budak nih law da tido sampai sok tghari pn xbangun law x kene gegar dengan mak ak,, kakakaka,,



akhirnyer ak dengan baek haty mengunting la kertas surat kabar tuk direndam dalam air,, pastu ak menempel dan menampal sehingga padat tuk dijadikan gunung berapi tu la,, walaupn masih basah,, ak terpaksa kaler dan wana dan cat kn jgak gunung tuh memandangkan jam mnunjukkn kul 5pg,, adik ak nk g skola kul 7pg,, cepat2,, dan mengam dan meletak dan membentuk dan mcm2 tuk wat sungai dan bukit bukau plak,, huh dan akhirnyer,, tadaaaaa,, yeyyy!! Keje yang membangga kn oke,, ak xtdow taw wat menda alah nih,, bukan senang,, hahaha,, oi pe lg lanje r ak,, jgn wat2 lpew lak,, hik2,,

2 comments:

Desy said...

ceh,,ingat pe ah td kn..huhuhu

♥ miss cimi ♥ said...

hehehe,,gempak cikit jew,,