Monday, June 08, 2009

Have A Nice Day ~ Sunway,,


Last week, on friday,, ak n spupu2 ku berserta makcik ku yg baek haty telah menghabeskan masa di sunway dan ikea,, huwaaaaaaaaaahhhh,, best giler berjalan2 nih,, mula2 kami merewang dan bergambar2 tanpa arah tuju,, apabila perut telah mendendangkan pelbagai lagu baru lah kami beransur ke tempat mkn,, hmmmmm,, aku cume makan roti berserta sosej dan mereka mkn dengan seleranyer sekali,, kikikiki,, selepas itu kami pn meneruskan perjalanan dengan kenyang,, hahahaha,, dan ternampak la pulak sale padini,, huwaaaa,, tidakkkk,,
Law taw ad sale cam nih,, ak mtk wit lbey kit kn,, huhuhu,, akhirnyer ak hnya membelikan adik lelaki ku 3 pasang baju kemeja,, dan adik perempuanku baju,, huh,, how come? cam xcaye jer ak tidak membeli apa2 untuk diriku sendiri,, tidaakkk,, kasut pn x,, sua pn x,, bju pn x,, adoiyai,, betul ka nih ak,, hmmm,, betul kowt,, selepas puas membeli belah bukan utk diri ku,, kami berjalan2 lg meniti tiap2 tingkat sehingga la ak dan mereka telah pn penat dan puas memasuki tiap kedai yang ada,, lalala,,

 
Ni kami sedang merehatkan kaki kerana tiada tempat kosong yang boley diduduki,, hahaha,, sambil2 makan ais krim 99sen,, murah btul,, ada lg murah x?? Sori dik,, ak buli ko tuk tangkap pic,, kikikiki,, asyik ak jew yg tangkap,, jangan marah taw,, lalalala,, lega,, dapat menghilangkan penat berjalan2 tanpa tujuan,, idea sapa tah,, setelah itu kami menaiki kereta dan meneruskkan pejalanan ke ikea di damansara,, hahahaha,, hajat ke situ cuma ingin makan swedish meatball,, sedap gile weh,, huh,, xcayer nanty ak bawa korang lak,, tp kan ak cam lupa jalan jew,, kikikiki,, sbb makcik ku yg drive,, ak tukang tengok jew,, kakakakaka,, pastu kami pn meronda didalam ikea,, hehehehe,, ak cam ad kenan kat sum kuali n senduk jew,, hmmm,, bole adiahkan kat mak time besday die nanty,, yeyyy!! akan ku beli,, well, pe2 pn that day kiteorang mmg enjoy sangat,, sampai xingat nk balik,, hehehe,, Aku dan sepupu2 ku berserta makcik ku yang baek yang telah belanje kami ari ini,, huhuhu,, yang laen tah mn g tah,, mereka ni aje yg dapat ak selamatkan tuk bergambar,, kakakaka,,

6 Comments:

kamen rider decade said... [Reply to comment]

sakan nooo ang membeli-belah bkn nak ajak sekali, nak berkenalan dgn sepupu leh dak?? hahaha

::miss cimi:: said... [Reply to comment]

ko kenan yg ne 1?lalalala,,

kamen rider decade said... [Reply to comment]

yg mana yg available? harharhar nak baju putih lalala

::miss cimi:: said... [Reply to comment]

owh,,yg bju ptih,,hahaha,,br form 2,,tngal kat bngi,,lalala,,

kamen rider decade said... [Reply to comment]

i dun mind form 2 pun freshie lg laa bkn cam ko da tua harharhar,

::miss cimi:: said... [Reply to comment]

oi,,skati ko jew,,umo ak br 22 taw,,2 + 2 = 4,,kakakaka,,

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.