Jalan3 & Buke Pose Kat Padang *Best Giler*

Hari nih ktrg buke pose kat lua seperti yg ak da jnji kat yati,, wahahaha,, sgt best taw,, ak kua kolej kul 10 lbey,, yati datang amek,, ngeeee,, mule tuh nk g amek tiket wayang yg yati da reserved tp wayang pn xbukak ag,, then dorg pn ajak la maen bowling,, huk3,, tgk r tuh,, pakar3 sedang maen bowling,,
*sile scroll*

konon can terer r nih,, wahahaha,,


incik wawan
yeyy!! yati masuk longkang,,


wahahaha,, sara pn masuk longkang,,


sara n yati,,
then bl yati wawan n sara da msuk wayang,, ak n jan g la karaoke,, wahahaha,, da la pose, bley plak g karaoke kn,, yati g tgk wayang cite final destination,, thriller yati kate cite tuh,, nseb ak x g tgk,, law x msty kne saket jantung,, ye r ak lmah btol cite3 bnuh3, seram3, hantu3 nih,, law nk tgk kne terang benderang n ade owg tgk sama,, nty ak jerit siap owg sebelah kne plok kang,, wahahaha,, bl dorg da kua tuh ktrg g la jln3 kat dlm mega tuh,, name pn jln3 kn,, msty wajib bergmbar,, kikikiki,, lihat lah anak sape lar yg cumel ini,, wahh pasan suda,,
*sile scroll*


nk kek cantek cam nih ley x?? ade sape3 nk bg x??
ni plak mse kat bazar kat dpan terminal,, cik yati n cik sara n incik wawan nih mmg la bershopping xigt dunia,, ak yg pnat dn pening kpala yg amat g la duk kat tepi tangga kat terminal,, ditemani oleh cik jan dn incik adil,, ngeeee,, pnat btol tgu mereka,, pulak tuh col mr curious xdlayan sbb beliau tidow,, majok3 dgn beliau,,

sekarang maw cari makanan tuk buke,, kami pegi bazar kat masjid,, kn kat c2 ade padang,, so bajet3 maw buke kat c2 la,, hahaha,, cantek kan pemandangan cni,, huhuhu,, pulak tuh mse ngah jalan3 cr makanan terserempak lak dgn ustaz zurul,, ustaz buke dgn dak3 dbn 4,, wahhhh,, sedey la, bl ustaz nk buke dgn clas kami tah,, huk3,, kami buke mkn ringan3 jew,, mee goreng n kueh3,, da hbes buke kami pn g solat [masjid kan sejengkal jew,,heh,,]
*sile scroll*

wawan dn yati sempat lg romantik3 kat tepi masjid,,

law ag rmai ag best,, credit to ateh,, thx!!

jan n ateh,,

sara yg buncit tp ttp cute,, wahahaha,, kembang r tuh,, ish3,,


mlm nih tdow uma yati,, wah penat yg amat dengan kepala pening dengan aty sedey,, layan kn jew tdow nih lg bgus,, nite!!

3 comments:

[جهاد Cr3w]Faizul™ said...

ceh xajak pon....


:p

♥ Cik Cimi ♥ said...

-faizul-
huh.
cam ner tah nk ajak.
dy tuh kua dgn ustz.

.: wan r0hayaty :. said...

dpt gk ko siapkn en3 ni ek??
selame enth bpe jam aku pn x terkira,,
jgn lupe sgah blog i ok