Kamen Rider Obsess,,




What?? Hehehe,, Kamen Rider also known as Masked Rider,, Ok2,, Dunt ever call me "minah kamen rider" [actually dat wut yeop called me],, adoyai,, Starting obsess with diz bila diperkenalkan oleh Mr Rafee Effendi [sorry rafee, forgot the name spelling],, Hihihihi,, Well guys, aku rasa korang law tengok mesti melekat punya,, Best taw,, Maybe a bit macam budak2 but its quite fun,, Setiap episode akan buat kite rasa nak tengok nak tengok jugak,, kikikiki,, Yang aku da tengok majoriti sume movie,, Yang berepisode ada kat ak decade, kabuto and faiz,, Law nak kene la download lar,, Tapi aku ni kan agak pemalas dan memandangkan berukban pun slalu je tah pe2,, kikiki,, Amik je la dr classmate2 dan coursemate2 aku,, Hahahahahaha,, Mereka mmg baek haty seperti aku,, lalalala,, Apabila cerita ini diperkenalkan kepada roomate2 aku,, Apa yang dpt korg agak?? Hahahahaha,, Mereka amatlah menyukainyer,, Hah,law roomate ak yg slalu tgk cite jiwang pn kenan,, Takkn org len xkenan kowt,, Ada bnyak taw kamen rider kabuto, kuuga, agito, faiz, ryuki, blade, kiva, den o, hibiki, diend and decade,,

**Have fun,, Jemput la menonton,, Kikikiki,,

4 comments:

yeop said...

harharhar akhirnye tunjuk jugak belang die, cimi-san FTW!!!Henshin!jgn la layan kamen rider di ntv7 merosakkan show je harharhar malay dub suck!

[m][Z].[c][!][m][i] said...

yeop-sama ni kn,, ish2,, xsabau nk sekeh ko,,

Anonymous said...

haha bek tgk criter cimi maruko chan
lg best...
cube tgk Prison Break..
the best ever!!!

::miss cimi:: said...

ala,,da tgk da prison break tuh,,hahahaha,,