Position As A "Teman Lelaki"??

Apa dalam kepala otak aku nih,, oh my God,, tajuk jadi pelik sikit,, hahahaha,,
okeh, sape nak mengisi jawatan nih sila berikan butir peribadi [resume] anda berserta gambar pasport dan fax kan ke no berikut :
xx-xxxxxxxx

last a few day member aku tanya jawatan pe yang aku tawarkan,, aku cakap being a chef [pasal aku xsuke masak], driver [pasal aku xsuke bawak kete bila jem] or guard [pasal aku sangat la careless orangnyer],, but he asking me is there any position for "teman lelaki",, hmmm,, do i need this?? should i think about it?? should i do an open interview for this position,, hahahaha,, wtf,, so funny,, cari teman lelaki macam cari pekerja plak da,, actually what the meaning of "teman lelaki"?? uhhhh,, maybe boyfriend?? no,, no,, pakwe?? no,, no,, balak??[macam kayu balak jew],, no,, no,, kawen lelaki?? no,, no,, i also dun noe,, ada kew orang yang kua kan jawatan nih?? any1 tell me,, that weird,, but im not kind weird person,, hihihihi,,


this position will be fill when :
1. my heart is open for someone,,
2. there someone who really care me more than nothing,,
3. there someone who accept me without any excuse,,
4. there someone who accept all my weaknesses,,
5. there someone who truely love me,,
6. and bla bla bla,, [banyak plak nak citer]

ada kew?? law ada dijemput isi borang,, hahahaha,, demand la plak,, macam da boley wat calon suami plak,, law calon suami tuh da kene interview dengan bapak aku la,, no la just joke,, [my last love experience make me realy hurt,, that y i realy careful to be in love,,]
tapi law nak ajak in love tuk skadar skew2 n carik pengalaman tuh,, nanty aku pikir lu kebaekan n keburokan nyer,, mana taw sok lusa ter in love betol2,, padan muke sendiri,,
tapi orang kate law mencuba tu x salah,, sebab tu bila bercinta jangan bagi 100% kaseh sayang,, nanty menyesal dow,, apa da aku mengarut malam nih,, hahahahaha,,

** so sleepy,, xbley tahan sangat da,, ngantuk giler,, tangan benti2 la taep nih,, zzzzZZZZZ,,,, [cpt lak dtg ngantuk mlm nih]


6 comments:

Abg hensem said...

nama : abg hensem bin kr black
umo : 2x
alamat : new castle , klate
dob : first show of kamen rider black in malaysia
gender : ??? what? imma straight lol
status : unknown
qualification : skm lvl 3 ajeee
xperience : never touch a women before lalala
reason : want to know what is love
nasihat : this girl damn annoy!!

my pic
http://img221.imageshack.us/i/1908128299l.png/

::miss cimi:: said...

jahat la ko,,nk kne sekey dg ak nih,,ciap r ko,,dusshhhh2222x,,

::dilla:: said...

hahaha.funny je i bace ur post ni syahmi..
heee.

::miss cimi:: said...

mmg tok saje2 melawak jew dila,,kikikiki,,

Heidi Shafiq said...

hahaha.. sume requirement ko tu betul.. aku doakan ko bahagia.. :)

cimi.. jgn takut utk bangun bile jatuh.. hehe..

bukudiarysofea said...

2009??!!
skrg ko not available da an. taken by demay gemok boroi.