Monday, June 15, 2009

Salah Kew Tak Reti Masak??

Hurrmmm,, menarik x tajuk nih?? ms ak surf td ak ada bukak laman web raudhah http://www.raudhah.com/blog/apa-salahnya-perempuan-tak-pandai-masak.html topiknyer apa salahnyer perempuan xpandai masak,, skew plak ak ngan topik tuh,, nk taw pasal apa,, pasal ak xskew masak lar,, law ak g dpur tuh pun pasal terpaksa jew,, mcm ner tuh?? tentu korg nk kutuk ak kn,, kutuk la ak xpduli,, bab msak2 nih mmg la teramat ak xskew,, leceh lar,, tp biasenyer law ak msuk dpur tuh msty sbb emergency,, btul2 lapa or cian kat adik2 ku yg lapa,, hehehe,, da mcm akak mithali lak ak nih,, kadang2 tuh sbb kne paksa,, tp law ak masak xde la sesedap ibu ak masak,, lg1 sbb kne paksa,, hahahaha,, mana x nyer,, pnat dengar ibu n ayah ak membebel,, huh,, mmg boley meletup gegedang telinga,, nk taw ayat pe yang slalu kua dr mulut mereka,, ayat nih mmg ak da ley hafal lar,, korang pn msty dpat hafal pnyer,, kikikiki,, "sok law da kawen xkan nk mkan kdai jew,, pastu nk msak nk kne col ibu ea,, ibu2 cmner nk msak lauk nih,, bkn ssh pn nk msak,," slalunyer ak akan jwb cm nih,, "ala, amik la owg gaji,, xpn cr la suami chef ley suh msak,," hahahahahaha,, amacam okey x jwpan ak,, kikikikiki,, ke korg ada jwpan yg lg menarik tuk ak jwb laen kali,, btul uh ak mmg lmah law ckp msak2 nih,, law mkan tuh ak skew la,, hahahaha,, owg kate lelaki skew pmpuan pndai msak kn,, so what? ak xkesah,, ak xde pkwe jd xpyah susah2 pkir kn,, so biar la owg yang nk kte tuh trima kte seadanyer,, klemahan dan kekurangan kte,, am i rite?? mgkin blom smpai seru tuk ak g blaja msak kowt,, hahahaha,, whateva la kn,,

5 Comments:

Damya Hanna said... [Reply to comment]

salam dik. tq coz sudi masuk ke blog akak... :D

Anonymous said... [Reply to comment]

akak oiii...
msk la bnde plg senang,,,
hahaha...
klu nk org leh ajar akak...
lalalala

Anonymous said... [Reply to comment]

kahkah
sedih aku weh..ahahaha

::miss cimi:: said... [Reply to comment]

sdey nape lak?oi,,ltak nama kit,,snang ak nk taw sape anta,,ish2,,

::miss cimi:: said... [Reply to comment]

tq n welcome too kak damya,,

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.