Teka Teki ke nih??

Masa aku baca teka teki nih,, terbahak-bahak aku ketawa,, kelako giler,, kakakakakakaka!!!!
aku dapat teka teki ni dari buletin aku, member2 forward,, law korang xgelak nih mesti ada sumthing wrong,, saraf gelak korang putus kowt,, kikikikikiki,,

TEKA-TEKI YANG PERLU DIBERI PENAMPAR !!!... [member2 ak kate la]

1) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.

2) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade.

3) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan
kepada saye.

4) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'

5 ) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...

6) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus

7) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

8) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak

9) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'

10) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer: - Sekretari baik..................'Selamat pagi tuan'
- Sekretari kurang baik.........'Dah pagi ni tuan'

11) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang...hehe

12) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur

13) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung

14) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...

15) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ...gile
ape...

16) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah......

1 comment:

maira adreanna said...

just to inform yg my blog akan ditutup bwt sementara waktu atas sbb2 tertentu. bile da bukak balek nnti, i'll let u knw. thnks :)