Thursday, July 02, 2009

Bangsar - Jelatek - Klsentral - Mid Valley - Bangsar

huh,, pepagi buta, act da nk tgahri pn kul 11.50,, si syawal fitri [college mate ak] nih mengejutkan ak tido,, semata2 mahu bertanye kn jalan dr bukit bintang ke mid,, ak igt dengan menaiki train ttapi dengan menaiki kete,, aceh,, ak dgn mamai pn memberikan jwpan yg ckup positif,, hahahaha,, ">alamak cimi lupa la<" ak mn la dpt nk pikir bl br bgun tdo,, cam blur aje la,, hahahahehehe,, kmudian ak dgn baek aty menghantar msg dgn pnjg xlebar ke syawal,, adeh law ak dlm kete tuh ak taw la jln nyer,, pasal ak xigt la plak nama2 jln kat kl nih,, kuang-kuang-kuang,, mood mls ak menjelma utk tdk trus bgun dr katil sebaliknyer menyambung bce novel semalam,, [Akhir Sebuah Cinta by Siti Nur Dhuha] adeh,, jiwang dow buku,, hehehe,, da sonok2 bce novel,, tetibe hp ak ringing,, ak suspect mak ak la,, pasal maw kjot ak kowt,, tapi si ammar syarif [ex college mate ak] gemok nih col,, maw jmpa ini hr maw bg buku pip yg ak maw pinjam tuh,, pulak di ajak jmpa di jelatek,, dush2,, jaoh kowt tp taram je la,, memandangkan ammar dr beranang so ada lg sejam maw jumpa,, hahaha,, ak pn berlengah2 g la sidai kaen dl,, kmudian gsok bju,, pastu br la ak bersiram,, hehehe,,

dengan bersiap ala kadar tshrt putih [ma fav kaler] n jeans,, ak pn bgerak ke stesen lrt bgsar yg mmmg dkt dgn uma ak tuh,, hahahaha,, perjalanan ke jelatek mengambil ms yg lupa nk tgk jam tp mmg melenguhkan kaki ak bdiri dlm train yg xrmai,, kakakaka,, bl smpai sana ada la stgah jam ak tcongok sorg2,, naek seram gak bl ad owg yg xkenal duk hi2 bye2 plak n sengeh2 kat ak,, mak ai,, akhirnye tibe jugak bdak ammar nih dgan mbawa adiknyer yg kecik ['afi hazim],, setelah berborak n bercakap n berkate n bersenyum n bersenget,, kami pn blah ke haluan masing2,,

ak mnuju ke kl sentral kerana maw ke mid,, klsentral xde ape yg brubah,, sntiasa same jew ak tgk,, ak pn amik tiket komuter ke mid,, tgu train komuter bley tahan lme gak,, smpai mid ak jmpa adik ak kat jusco,, gile btul bdak nih [sangat lg giler dr ak],, die pgi shopping bli kaen ela dn bju tuk awex sabah die,, adeh,, pulak tuh dibeli kan purse,, adeh,, pengsan ak,, law bli kn tok ak kn bgus,, haishhh,, dlm jusco ak juz bli selipar 2pasang jew,, xde yg mnarik [padahal tgu jusco sales],, hahahaha,,

ak pusing2 mid dgn adik ak,, last2 adik ak baek aty maw lanje ak mc flury oreo [mimpi kowt],, hahahaha,, ak ternampak big apple kat the garden tuh,, ayuh2,, sapa maw donut [tringat sorg mber yg ak pnah pgil donut gak] yumm2,, ak bli dlm 8 biji,, murah jew,, bwak2 balek uma wat mkn,, da pnat pusing ak ajak adik ak balik,, die ajak ak naek bus,, ak pn ikot je la [wlaupun ak xreti naek bus pasal xskew],, tp pnat tgu xde bus plak,, ak ajak die naek train,, lg senang,, wahahahaha,, smpai uma br trasa pnat,, huh,, tp xkesah pn,, ak mmg kaki jln,, yeyyy!! 

4 Comments:

rider said... [Reply to comment]

gilos panjangnyer sila perenggankan ia, agak penin ingin ku baca =P

♥ miss cimi ♥ said... [Reply to comment]

telah ak perenggankan mgikut kemahuan mu,,kakakaka,,

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said... [Reply to comment]

huhuu...jln2..best gak kan...hiks...;p

♥ miss cimi ♥ said... [Reply to comment]

nama pn jln2,,msty la best,,hihi,,

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.