Birthday My Lovely Mom & My Dear Brother!!

Hepi bday ibu!!!
Hepi bday ijat!!!
Yeyy,, ptutnyer entri nih ak tlis awal ckit,, date da lari lak,, tp kira on time lg la nih,, skali kn 2 entri,, 25 July tarikh bday ibu ak,, 26 July lak tarikh bday adik ak yg laja kat kpm bandar penawar,, hehehe,, sebelah2 jew tarikhnyer kn,, well, tuk bday ibu ak,, ak da bli kn adiah sblm balik clej ri tuh,, hehe,, pg2 ak col ibu ak suh g amik adiah dlm kotak kat bilik ak,, nk taw pew adiahnyer?? nty ak add pic yer korg2,, yg adik ak tuh ak da bg awl sblm die msuk clej,, so xde la tgkp pic,, weeee,, ak bg baju jew,, hehehe,, mse tuk gyut lak nih,, kikiki,, sile2 tgk pic dibwah,,

ini ibu aku yg cumel,, lalala,, luv u mom!!

ni la adiah yg ak bg,, hehehe,, biase2 jew,, ms nih wit tgh kering sgt,,
ni la adik ak yg sengal,, haishhh,, dpt free col xnk col ak ea,, col awex die jew,, taw r ak bkn upax,, haishhh,, xpew2,, jgn kate die cumel or ensem,, sgt cpt prasan,, aset yg die ade, lesung pipit di kiri dn kanan apabila snyum,, kakaka,,
sekian sahaje cerite ini ari,

4 comments:

cik intanurulfateha said...

.hey!
.muke kamu same mcm mak kamu
.sgt comel~
.sah! ~
.kamu mmg anak bilogical
.kamu bukan anak angkat :P

♥ miss cimi ♥ said...

-intan-
adeh,,
nk kne sekey nih si intan,,
mmg la sama,,
nama pn ibu n anak,,
kikiki,,
~pic tuh snap curik2 taw,bkn sng nk dpt,,~

[جهاد Cr3w]Faizul™ said...

seiras mcm muke mak nih...
bgs2.....
visit my new blog..
http://tokairulez.blogspot.com/

::dilla:: said...

wish eppy bufday oke kat diorg.
=]