Kua Berjalan Bersama Sepupu Sepapat,,

Weeee,, sgt sonok dan haty senang smpai xsedar jam da kul 3 lbey,, wahahahaha,, memandangkan ada lg seminggu sblum balik ke colej,, ak telah merancang bnyak aktiviti menarik bersama sepupu2 ku,, hahaha,, cam da lama xwat keje g ni,, pasal ak da mlas kua mlm2 buta kn,, td ak telah berjln2 di uptown danau kat setapak tuh,, haishh,, jln menghala ke sana sgt2 jem dan sgt2 ak xgemar bl jem,, aisehh,, tp kami smpai juga ke tempat yg dituju dengan selamatnyer,, hahaha,, aceh nk cr parking lak 1 hal tp akhirnyer jumpa juga,,

kami pun berjalan2 dr 1 kdai ke 1 kdai dn kdai2 seterusnyer,, adoiyai,, naek lenguh tangan ak bukan kaki taw pasal dukung si budak irsyad nih,, mmg la sgt berat,, buley plak tido ms ngah jalan2,, xley kate pe la,, nama pn budak kecik,, naseb jew xmeragam,, ak cuma membeli sehelai bj jew,, tu pn lom tntu ak pki,, pasal ape ak pn xtaw,, td ak ad niat nk bli bj tuk sum1 pasal bday die da agak dkat tp ak cam xyakin jew die nk pki kan,, hmmmm,, jd ak cancel,, nty ak pkir maw bg ape,, xpn bg jew tempe 1 polistrin suh mkn,, kakakaka,,

setelah berpenat lelah berjalan2,, kami bercadang tuk g mkn,, pasal pyut telah menyanyikan lagu2 rock,, kakaka,, kami bcadang nk mkn kat warung rindu tp tutup plak,, akhirnyer kami mkn kat bangsar jew,, agak rmai owg wlaupun da pg buta,, makan2 minum2 borak2 sembang2 gelak2 sengeh2,, da puas kami pn pulang la ke umah,, dan ak trus menaep di blog,,

**tp ak jelez btul r,, ad owg tuh tgh overnite kat tepi pantai smbil bbQ,, hmmm,, waaaaaa,, nk ikot,, nape la kl nih xde pantai kn,, ngehhh,,

2 comments:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.haruslah kL x de pantai :P
.jum g pulau redang
.teringin mau ke sane :)

♥ miss cimi ♥ said...

adeh intan nih,,lg diajak2,,aisehhh,,