Suda Flat Giler,,

Pg2 lg suda dkejut oleh ibu,, katenyer air xde,, aisehhh,, msalah btul la umah ak,, asal weeknd jew msty xde air,, haissshhhh,, ibu n ayah da tadah air bnyk2,, da la ak br tdo kul 6.30 pg [kes temankn sum1 la nih] td,, rse cm xnk bgun je,, br jew sejam tdo,, but bl tpikir ri ni kne g klinik jmpa doc [as usual b4 blek colej],, tabah kn je la ngantok nih,, kakakaka,, ak pn mdy n ciap ala kadar suda,, jmpa doc ensem jer,, oppssssiii,, law lmbt nty rmai n lg lmbt ak blik uma,, smpai dklinik suda ad yg mnunggu dn ak mjadi owg ke 5,, smentara mnunggu tuh mmg da mbuatkn ak agak koya jew,, kpala pn smcm je da rs tp jmpa doc trus sgar,, wahahaha,, doc tnye ckit n die check blood presure ak [sbnrnyer agak lme x g pasal duk ktn mls blik kl],, doc kte maw bg injetion dl,, errr ak mula bnyk ckp [doc ensem yg slalu mrawat ak nih gelak bdekah2],, tidak jd pasal~ [bkn ak tkot oke],, stelah dberi ubt dn ak pn pulang mnaiki train,, ak trus ke sek adik ak [smk bangsar] yg agak dkt dgn uma,, kate nyer ade ri kantin n maw ak dtg jgak,, ni la 1st time ak jejak kaki kat sek tuh stelah hmpir 5thun adik ak blaja dc2,, cm kejam lak ak nih,, hahaha,, xsmpai sjam ak da xde mood dn maw balik,, peyut plak senak yg amat,, rse maw bguling2 dikatil,, melangkah dgn laju pulang ke uma,, smpi uma mmg da btol2 flat gler cm maw pengsan,, [~tulung la sume owg balik cpt~]
oke need sum rest,,
** msih sempat maw kjutkn Mr.curious dr tdo,, kikikiki,,

6 comments:

Husaini said...

LOL at u haha, moga cepat baek amin...

.: wan r0hayaty :. said...

who's mr,curious??
dont say that i never know who is he
nanti i mrajok,,
dh pndai ek skg
yeye!! cimi dh ade bf,,
lalala
p/s: kak,, ko bwk nasi x blik t??
aku bwk drian tok korang,,,
wink wink!!

cik intanurulfateha said...

.btul ke doc tu Nsem?
.bole bg num telefon takkkkkkkkkkk :D

♥ miss cimi ♥ said...

-husaini @ yeop sama-
tq,,amin,,

♥ miss cimi ♥ said...

-yati senget-
kikiki,,
ak br nk knl2 la,,
bkn bf ak la senget,,
lom iktiraf lg oke,,

ko nk ak bawa nasi kew??
mak ak maw beli durian dr ko,,
bley x??

♥ miss cimi ♥ said...

-intan-
ouchh,,
xbley la intan,,
nty incik hairi awk mrh lak,,
kikikiki,,