*CCNA Class For Today*

Wahahaha,, ri nih maw cite mengenai suasana di clas,, ngeh3,, pasal ri nih ktrg laja tp laja game,, tp kire laja la tuh,, bkn senang taw nk laja cam kami nih,, perasan suda,, pg3 lg kul 8 ak da bdiri dpan lab ccna,, tgu incik amzari,, 2 la lecturer yg ajar ak ccna 3 sem nih,, ri nih kami laja packet tracer,, taw kew? xtaw wat3 taw jew la,, mlas lak ak nk amik pic packet tracer tuh,, tp law ad bdk yg amik ccna taw la kn,, ngeh3,, game yg akan kami maen ri nih ialah KOTH - King Of The Hill,, kte kne msuk dlm KOTH n shutdown player laen,, cmner nk shut player laen?? hehehe,, g la korg maen lu,, mlew2 ak agak pening gak,, yela fast ethernet la, serial la, vty la, protocol la, password la, nk up kn line tuh line nih,, haishh,, biase la law lme x configure router,, sume lupe,, ngeh3,, akhirnyer incik am pn terangkn kat kami,, br la ak paham,, after that smbung lak dgn yg 10 clients tuh,, yg nih mmg kompem3 ak kompius yg amat,, wat tuh xjd wat nih xkua,, maka ak amik keputusan tuh wat nih,, maw taw pew x?? kakakaka,, jum3 tgk,,

mereka nih sedang belaja sal 10 clients tuh,, kat pc tuh la packet tracer,, ngeh3,, wajin kwn3 ku,,

yg nih?? konon khusyuk la tuh,, padahal tah mcm2 website dorg bukak,, kantoi suda,, lalala,,

oi3 sape suh maen hp nih?? dorg dua owg nih ngah selongkar hp si zaim tuh,, yg zaim tuh ngadap myspace jew kejew,,

yg 3 owg nih ak amat kurg pasti ckit,, hmmmm,, agak3 korg dorg wat pew ea?? sigh*
Semua classmate ak ade dlm pic nih kecuali amir,, laaaa,, die saket + xsht,, tu yg xdtg clas,, hahaha,, ni la classmate ak,, dorg sume oke n sporting taw,, ngeh3,, oke la,, till here,,

** Mr.Curious saye saket. cian kat beliau. semoge cpt sembuh yer cyg.

6 comments:

Firol said...

korang belajar ke memain ni hahaha

♥ Cik Cimi ♥ said...

-firol-
dua3 pn oke.
sbb tuh kami slalu jd stdnt cemerlang.
wink3.

Azah said...

ko plak blik key el x nak bg tau ak...

♥ Cik Cimi ♥ said...

-azah-
lupe la yunk.
nty aku gtaw eah.

Blackhunney said...

CCNA 1 eh?i pn pnh blja.
u take course ape eh...

♥ Cik Cimi ♥ said...

-blackhunney-
xla.
da ccna3 da pn.
ngeh3.
amik business computer networking.
winkwink.