Wednesday, August 19, 2009

Muke3 Bosan Mase Class VDC ~ Lalala

Hahahaha,,
Law da clas kul 2 petang, kompem3 la muke sume xbley blah,,
Muke bosan jew dalam clas tadi,,
Muke nak tido jew dengar lecture papa zainol,,
Biase la time3 petang gini kan time tido,,
Ak pun pew lagi,,
Menggunakan mase3 terluang dengan berfaedah,,
MyEm0.Com
Huwawawawa,,
Faedah kew nih??
Ampun kan saye yer incik zainol~~ ngeh3,,
Sajew ak candid muke3 classmate ak dari jaoh time class,,
Uih korang~~maapkan ak,,
Ini idea sarah taw,,
MyEm0.Com
winkwink~

Nih ak kene buli sama mereka berdua,, wawawa,, sangat kejam,, credit to nizam,,


Papa zainol yang tengah mengajar,, candid loe that y blur ckit,,


Oi asal pusing nih?? taw jew owg nk candid,,


Mereka nampak sangat khusyuk tapi sebenarnyer tidak oke,, pure3 suda,,


Oohhh Sarah buncit!! muaaahahaha,,

Wah3,, haty senang jadi mereka nih,, ngeh3,,


Sopan3 budak3 DBN 5C nih yer,, baek3 jew muke,, kakakaka,,


Ni lah yang terjadi didalam class vdc hari nih,, jum3 study,, sok pagi ade class vdc lagi,, ad pra-test chapter 6,, wajib study,, kang ak jawab taram lak cam ri tuh xpasal jew nk perah otak cari jawapan,, ngeh3,,

4 Comments:

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.