Friday, August 07, 2009

Ya Allah, Tolonglah Hambamu~

Semalam xupdate blog pasal mood da lari g mn tah,, kah3,, tp pg td ak da kutip mood ak,, tp ilang lak lg,, haishh,, mood ak mcm angin jew skrg ni,, but i still keep on smiling,, [sowi kwn3 law ak termarah korg]

Hari nih cuaca cerah, dingin dan cantek jew,, tp perasaan ak mcm tunggang terbalek jew,, bl kte rse bsalah pd seseorg msty kte xnk pandang mkew owg tuh kn,, xnk bdepan dgn owg tuh,, law bley mintak3 xnk jmpa langsung,, ak bkn pengecut oke,, ak bkn rse bsalah sbb ak bsalah,, sjujurnyer ak xbersalah,, tp pkara nih sgt la konflik,, ak pn rse owg tuh xnk pandang mkew ak,, apatah lg nk bckp dgn ak,, maafkn ak,, maafkn sbb ak xbley mlawan kate haty dn perasaan sndri,, bkn sbb ak desprate oke ak wat keputusan yg cm tuh,, law dr awal ak taw menda akan jd camnih xkn ak,, haishh,, berat btol haty ak skrg nih,, asal terserempak or terjumpa secara xsengaje msty sebley3 nyer ak mengelak,, ak jd berat haty n bersalah yg melampau2,, bl pkir menda nih ak ley jd giler taw,, Ya Allah tolong la hambamu nih,,

1 lg hal, kat uma,, my lil sis da msg semalam,,
- kak balik r uma. adek tension r kat uma. bley jd giler adek. xsetel3 lg. law la bley ikot ko balik kolej kn bagus. -
dik,, ak baru balek kolej,, xkn ak nk balek uma balek,, ak pn pressure law ko ckp cmtuh,, sabar la dik ea,, cian kat adek ak,, xlarat la nk pikir menda kat uma tuh,, but its doesn't mean ak lpas tgn sal hal kat uma,, i will take care of it lil sis,, dunt worry k,, Ya Allah, Kau kuatkn hati dan semangat ku,,

Banyak menda nk pikir,, yg ak ni lak balik kolej jd xsht,, ptutnyer sblm balik ri tuh da oke da,, dmam da surut da,, haishhh,, mgkin disebabkn perubahan cuaca dan tempat kowt,, sabar3,, ujian berganda,,

2 Comments:

.: wan r0hayaty :. said... [Reply to comment]

aku tau ngn sape ko rase berslh 2,,
n mse ble ko trserempak ngn org ko rase berslh 2,,
tp xpe2,,
aku ni kn kwn yg baik,,
kdg2 kite kene pk hti kte gak,,
tp jgn smpaikn sakitkn hti org,,
tp kalau org 2 sndri wat slh smpai jd mcm pe jd skg ni,,
it is her fault,,
aku xtau pe yg berlaku,,
tp mngkin ckit2 aku boleh bce,,
aku nk kn pkar bce org,,
hahahaha,,
sewel sudah!!!
~~IT'S HARD TO FALL IN LOVE BUT ONCE WE FALL, IT'S DIFFICULT TO TURN BACK~~
(hancur b.i aku even dpt A pn,,SARA ajar),,,,

♥ Cik Cimi ♥ said... [Reply to comment]

-wan rohayaty-
ouch.
its happen afte its happen.
ak xslh cme rs bslh.
gler3.
pe tah ayt ak.
quite complicated.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.