Saturday, September 05, 2009

Time Sahur Yang Free,,

Yer,memandangkn ak rse ak sgt free time3 sahur gni jd ak pn pos la sumthing kat blog nih,, hehe,, ape tah ayat ak nih,, mmg xbley pki,, nk tunjuk kat korg brooch ak yg sgt kiut miut,, wahahaha,, xcye tgk r pic nih,,
brooch katun ade mcm3 kn,, so wut owg nk kate ak cam bdk3 pn,, tp ak sgt skew dn menda nih sgt cumel,, 1st time ak tgk brooch nih kat myspace,, kat rebel stuff,, mule xde la kenan sgt but bl tgk3 lme3 rse cam skew lak,, pasal menda nih cumel,, jd ak order dl kat rebel stuff,, order on9,, ngeh3,, bl rebel da pos kat ak tuh ttbe ade jgak owg yg jual menda alah nih,, wahahaha,, ak dgn riang gumbire memborong dgn bnyk sekali,, ibu n ayah ak xkte menda pn,, mereka cume kte ak sgt kebdk2kn,, ngeeee~ law ak kte nk, maka nk jgak,, korg nk beli gak kew?

ini ari mood ak sgt riang gumbire,, weeeee,, pasal td pegi dating,, ngeeee~ tp masalah yg ak sndri xphm,, ttbe plak ak jd owg yg xreti berckp bl duk dgn beliau,, segan kew ak? sigh** cian beliau,, pe tah pelik3 ak nih,, dr owg yg bnyk ckp,, ttbe ak jd ilang suara,, wahahaha,, tidakkkk!!
.sowi b.
tp maw ckp pd beliau 1 menda sbb ak taw beliau akan bce entry nih,, hik3,, gedix ini bdk,, beliau xmrh pn ak gedix2,, kn3 b,,
luv u so much b!!

2 Comments:

dak sweet.. said... [Reply to comment]

emm ko unye pin kartun xcantik lngsung...
aku unye lg cantik...
muahahahaha

Azah said... [Reply to comment]

ak pun ader gak... ak pun cuker.. cumell kan...

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.