Monday, October 19, 2009

✿ Club Blog Bicara Sempoi

Rse cam da a few day kan x update blog,, hehehe,, buka jew blog msty nk tgk ade comment o x,, hehehe,, as usual comment dr cik wanrohayaty la,, agagaga,, afte that ak tgk shoutbox lak,, uh,, ade link dr blog bicara sempoi dan rma blogger3 laen,, hehe,, kompem3 la ak g blogwalking lu,, geledah3 pe yg patot,, afte that br ak paham,, blog bicara semoi tuh tuk sume blogger rupanyer,, as usual ak akan jd follower n ak tgalkn jejak ak kat shoutbox,, ak still on blogwalking blog bicara sempoi,,

Dy ade 3 Langkah jew yg kne wat :

1. Pasang link club bicara sempoi diblog anda

-Sile Klik-



2. Buat Posting Review Tentang -Club Blog Bicara Sempoi

Bagi ak club blog bicara sempoi nih tuk para2 blogger,,
bley tmbah kenalan,, bley share pasal blog masing3,, bley mcm3 la,, hahaha,, ak pn xtaw nk describe camner,, aisehh,, tp better korg g tgk sndri,, kn senang,, tmbh3 ak still wat blogwalking kat blog tuh,, yg penting mmg sempoi jew!!

3. Sedikit Ulasan Apa Tujuan Anda Buat Blog?

Uh.Dolu3 ak wat blog nih private,, cam diary la kirenyer,, pasal ak ley luahkn ikot ske ak jew la kn,, nama pn blog ak,, then afte da rse nk public kn, ak pn publickn jew la,, pas2 ak g la mnuntut ilmu pd yg pakar2,, blaja itu dn ini,, so begini la rupe blog ak,, yg da lame jd follower ak msty taw dr mula blog ak cam ner,, ak wat juz nk cite sal dr ak sndri jew, life ak, kwn3 dn skitar2 ak,, even owg xbce sgt pn kn sal personal life ak,, pe3 pn ak mmg ske blog ak sndri,, ak ske gak wat blogwalking kat blog laen pasal dr c2 kite dpt tmbah ilmu,, btol kn??
miahahaha,,

hah,, senang jew kn cam ak wat nih,, hehehe,, korg g la usha3,, mn taw tertarik kew,, sile3,,
** pasal ak balek ipoh later br update,, diz week ak pnuh dgn test,, haiyaakkk~

2 Comments:

Azah said... [Reply to comment]

mcm menarik jer.. tp ak busy lah ami.. ami ak dstart training hujung bln 11.. ak dpt kat telekom key el... ak nak cr umah tuk member ak.. kaw umah ko x der kerw...

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

-azah-
ak pn xtaw la azah.
pasal ak kat ktn ag nih.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.