Friday, October 09, 2009

✿ Miss Sara Nadia Yang Baek Haty ~ Breakfast Roti Canai

Hari nih ak ade class BE [Business Ethic],, Lect yg ajar ni sgt baek aty + sporting giler,, wahahaha,, ri nih ak ade group presentation,, ak group dgn dila, amir n syafiq,, group ak present sal labeling & packaging,, so easy diz topic,, bg ak la,, so group kami ciap sedia kn sample yg baek dn burok,, well in the end group kami menang,, yeyyy!! cool la!! so miss sara promise to treat us at mcd,, but she as usual xlupe kat yg laen,, so ri nih dy treat breakfast kat ktrg 1 class taw,, rjin kn miss sara layan kerenah ktrg 1 class,, hehehe,, thx a lot miss sara,, not much to wrote juz view all the picture,,
*sile scroll*


Ni ade 1 pic khas,, kesengalan kwn3 ku terserlah,, hahaha,, dr kiri zaim - sara - yati,, jeng jeng jeng!!
*click to enlarge*

4 Comments:

.: wan r0hayaty :. said... [Reply to comment]

siut jew letak pic 2,,
x sudi n komen blog aku dh

.namaku.masz. said... [Reply to comment]

salam..
thanx folow..
btw ade nampak tyme nih..sy sebelah meja jer..

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

-masz-
really??
kite xpasan pn.
hehe.

no name said... [Reply to comment]

aku xde pix ni la u..

plez bg kat i ye yuyunk~

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.