✿ Missing Student~ KPMIM


salam, Oke ni berite terbaru kat kolej aku,, haishh,, aku pun tak paham budak sekarang nih,, pelik3 jew tau tak,, berite nih aku dapat mase buat blogwalking kat blog budak kolej aku,, pasal ade student kolej aku yang hilang,, http://diva-eka.blogspot.com/ -sile klik sini-,,

Seperti yg semua sdh sedia maklum, bhwsanya ASMIRA BT. RONI tlh mnghlngkn diri bbrapa hari ini dr hari JUMAAT (23/10/2009-JAM 10MLM). Kehilangannya dipercayai akibat mengikuti TEMAN LELAKINYA dan sehingga kini pihak polis dan admin KPMIM masih tdk dpt mnjejaki langkah mrk.. (Bjk sungguh mrk) Ibu bapa beliau terus dtg dr K.L ke Kuantn stlh mngetahui berita kehilngn beliau dan melihatkn keadaan ibunya yg ssh hati dan tdk bhnti2 mngangis, keadaan mnjdi agk dingin.. (Cian kat parents die.. Dr jauh dtg awl pg lak 2.. Sbb syg ank nyer psl). Jka anda ditmpt nya, sggup kah anda bbuat demikian?
Perbuatn beliau tlh mnyushkn pelbgai pihak tmsk rkn sblk, rkn blk sblh (ni yg aku mrh sgt niyh...), warden, admin dan jg pihak polis.. Pelbagai usaha yg tlh dilakukn bg mnjejaki beliau ttp usaha yg djlnkn itu msh tdk mndtgkn sebarang hasil. Kpd mrk2 yg tahu serba sdkt mklumt atau yg dpt mnghubunginya, sila smpai kn mklumat beharga itu kpd Mr. Mark, atau pun sy sndri (blh hntr mklumt mlalui komen).. Maklumat anda amat kami hargai... Dan akhir skali kpd ASMIRA BT. RONI, trma ksh byk2 sbb da mnyusahkn mmbr dan jd BACKSTABBER.. 

Actually kite tak bole nak agak ape3 kan,, tak bole gak nak salah kan dia,, takot dia dipakse ke, diugut ke, dipukau ke atau ape la,, but dia macam da nyusahkan banyak pihak je,, hmmm,, no komen la,,

9 comments:

.: wan r0hayaty :. said...

ni adik ko ek cimi??
gagagaga,,
suruh r die blik,,
cian admin cri die,,
esh2,,

.: wan r0hayaty :. said...

ni adik ko ek cimi??
gagagaga,,
suruh r die blik,,
cian admin cri die,,
esh2,,

wawa said...

owh..
yg psl nie..
patut la ada rokol kt impian smlm..
tp mmg ada dgr citer,dia kena ubat guna2..
meaning,bkn dgn kerelaan si asmida a.k.a ex classmate aku..

✿ Cik Cimi said...

-wan rohayaty-
o x ko adk ak.
adk ag comel owh.

✿ Cik Cimi said...

-wawa-
ex classmate ko kew?
ish3.
2la kte xley nk blame dy 100% kn.
hopefully she oke.

storyteller said...

dak sem bape neh? xpnh tgk pn

Abgbent said...

Masih terpinga-pinga ngan citer ni... sat abg nak korek lagi mengenainya... macam ada yg tak kenalah...

✿ Cik Cimi said...

-storyteller-
law xslap sem 5.
n ade yg kte dy nih extend sem.

✿ Cik Cimi said...

-abgbent-
2 la abgbent.
ktrg kat klej nih xtaw sgt.