✿ Kete Rosak??

A few days nih xon9 sb ak blik kmpg,, law kat kmpg tuh nk on9 saket ckit la,, connection slow bagai,, hari raye ak pn xtaw nk wt pew,, nk g tgk lembu xjumpa lak,, kat mn tah mereka sembelih,, xkn nk g raye uma owg mtk dwit raye,, lagi la xmasuk dek akal,, mmg bosan yg amat + dgn kepanasan cuaca yg melampau,, heee~ tp lwat ptg ckit hujan renyai3,,
then ak kua la g beli brg3 tuk uma nenek,, baeknyer cucu nenek nih kn3,, beli beras, susu, gula, tepung, sabun dn pelbagai brg keperluan termasuk makanan ak yg paling penting iaitu coklat dn eskrem,, hahahaha,, nk balik tuh adek ak msg kate nenek kirim gule merah plak,, da la time magrib3, moleknyer ank dara xblek3 uma ag kn3,, heee~ benti la kat kedai sekupang,,
jeng jeng jeng~elok jew time3 cam nih la nk jd plak kn,, asal dgn clutch nih,, oke ak mmg xpanik pasal kete da benti,, clutch longgar semacam jew,, td tekan xplak longgar kn,,gear free dn mmg xley msok gear pn,, ahhhh sudahhh,, padan mke sape suh gatal g bandar,, bak kate acu ak naseb la benti bli barang,, law mse tgh bawak kew, kat jambatan bukit kew n bla bla bla,, pe tah mereka membebel,, ada kene mgena kew?? hahahaha,, check3 minyak clutch kering,, eh jap3, cmner bley kering ea?? bocor kew?? plik3,, dl ak amek driving lesen pnah kew cekgu tuh aja?? lupa lak,, heee~ sementara nk tgu bantuan tuh sempat gak ak ngadap kopok3 yg ak beli td,, lapa kowt,, pas2 dgr plak suara sumbang kn~ kete rosak kew dik, nk kami tolg x n bla bla bla,, huh mmg semak mereka nih,, agak nyer nk makan selipar ak kowt,, col boyfee xangkat3 lak,, adeh nseb jew bantuan tibe dgn segera,, hahaha,, acu la yg bawak balek kete,, ngeee~ pengalaman3~
♥♥♥ miss my boyfee so much,, T____T

3 comments:

. ieqa . said...

olololoo cian akak.
nasib baek bantuan cepat sampai.
kalau ta, dok laa akak kat ctue sorg2. hehe

✿ Cik Cimi said...

-ieqa-
aha.
nseb jew.
heee~

riBEna said...

alahaiii
npe x kol kte jek?
kalo x leh tlg
(ayt2 sumbang gak ke ni? )
hahaha~