Thursday, December 24, 2009

✿ Catcheye

ini ak nk wat promosi,, promosi kew?? tah,, lebey kurang la,, sumthing like that kn3,, juz nk tolg3 mbe nih,, korg bace n paham betol3 oke,, pastu sile klik link kaler merah kat bawah nih,,

http://www.catcheye.com.my/?r=34015

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,
tahu tak ? awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan,
kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110
jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu ,
awak tak nak ke?
ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak.
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 12000 orang sekarang..
jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan.
hanya perlukan kesabaran dan kesungguhan.
.INSYA-ALLAH..anda akan jadi spt saye......ape agi??
Cara nak register.
1. Klik : http://www.catcheye.com.my/?r=34015
2. Klik join catcheye now
3. Isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4. Isi jawapan: soalan 1 jawapan A, soalan 2 jawapan B,soalan 3 jawapan A. (jika awak jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5. Klik agree and proceed.
Ok siap.
Kemudian apa perlu buat?
1. Klik sign in.
2. Lepas sign in klik reward panel.
3. Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4. Copy link awak dan gantikan link.

p/s:tolong diri sendiri n orang len..
insyaAllah

0 Comments:

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.