✿ "Contest Cikgu Ada"

td ak wat blogwalking kat blog adamokhtar,, hiks~ ade contest lar,, mari la ramai3 kite join oke,, contest nih kne memakse ak berpikir ckit pasal nk teka tempat posting cikgu ada nih tp dalam malaysia aje taw,, pening gak nk pikir tp hentam ak nih oke x cikgu??
Ak rs cikgu ada akan di posting kn ke kota tinggi johor [based on clue],, jeng jeng jeng~ pasal apenyer mengikut ramalan ak cikgu ada kan xkawen ag kan,, menjadi kebiasaan cikgu3 single nih di anta di kawasan jauh,, tp kota tinggi nih jauh kew?? hahahah~ ak pn xtaw sgt pasal ngeri johor nih,, pastuh dorang nk test plus uji tgk cikgu ada ni oke kew x mengajar kat tmpt tuh,, pastuh sebenarnye dorang anta cikgu ada kat situ pasal nak bagi peluang merase ke best nyer duk tmpt owg [tmpt owg kew cikgu??],, bley mlwat tmpat3 mnarik dn mgenal adat budaya di negeri tersebut,, xde la rugi,, heeee~

cikgu, ayat bm ak fail kn3,, karangan lg lah,, aigoooo~
happy posting cikgu~

2 comments:

ada.m0khtar said...

TAWAU!!! wow.. hehehe
thnx 4 join. tunggu result nnt ye ;)

✿ Cik Cimi said...

hiks~
oke cikgu.