✿ Friendster~

since bl tah ak da xbuka fs = friendster,, malas kowt plus mcm da bosan jew,, tp td ak tergatal3 tgn nk ngusha lak,, ak igt da kne delete acc fs ak pasal lama kowt xbuka,, c?? ade lg? aigooo,, hahaha,, plus ak amat terkejut plus jakun [law korg xtaw jakun tuh ape sile buke kamus dewan edisi ke 9 muka surat ak pn da luppe] lak tuh,, hahaha,, kesian oo kat ak,, sape yg wajin buke fs tuh msty taw perubahan dy,, dl fs agak lembap ckit la nk buka plus slow loading,, skrg nih cam lbey kurang jgak,, kew sbb network ak cam ngokngek,, tp ak maen game kat fb oke jew plak,, ish3,, tah la ak xpakar sgt bab gnih,, hiks~
mari3 saksikn gmbar yg print screen kn td,, tp ak mls nk besarkn,, korg bukak jew mata besar3,, nmpak sdikit kecomelan fs nih,,
yg nih kat home >>yg nih kat profile >>

2 comments:

.: wan r0hayaty :. said...

aku pn jarang bukak la,,
hehehhe

unwanted said...

dah lama gila aku tak buka fs..
hilang minat terus..:)

rm.. jakun tu best tak.
ada rasa macam buah sukun tak..he3