Monday, December 07, 2009

✿ Jum Heboh Bukit Jalil

Huh, penat sampai malas nk update cite nih,, saje jew delay3 kn,, hahahaha,, kn semalam ak kate ak nk g bukit jalil kan,, kat sana ade jum heboh,, taw x punye la ramai owg kat sana sampai xterkate sesaknyer,, ak g naek train,, train pn ramai gile owg ke sana,, ak g dl kul 2 lbeh camtuh la,, sampai sana tgk bnyk btol owg jual3,, ade jual mknan, pakaian, kasut, beg dn mcm3 jnis barang pn ade,, penuh kiri kanan ak,, hehe,,

sape ag cumel?? msty r ak,, zzzZZ~ pasan suda,,toilet kowt,, hahahah~adek3 kuuu~giler ramai kn owg,,

nih antara artis3 yg ak jumpa kat sana,, ade ag tp upload prob plak,, zzzzZZ~

around kul 5 lbeh tu da stat ujan,, ak stuck kat 1 tempat berteduh nih,, col bapak ak pasal td bapak ak kate nk amek kn,, then ttbe bapak ak col balek kate suh ak blek sndri pasal dy da sparuh jalan then jalan pn jem giler menghala ke cni,, huwaaaaa,, pe lagi ak n 2 owg adek ak redah jew la ujan,, da la jauh nk ke lrt balik,, tu la jln ag jauh3,, basah kuyup gak la ak,, kesejukkan pn ade,, da la sengal pulak ak pki bju putih,, mmg cumel,, toing toing~
after that ktrg singgah mcd jln tun perak,, adek ak baek aty nk lanje mkn,, oyeyyy!! da kenyang baru la ktrg balek uma,, smpai uma dkt kul 9 lbeh la,, heee~ hari yg riang,,
patutnyer g klcc skali tp da kuyup camnih alamat batalkan jew niat nih,, hahaha,,

4 Comments:

.: wan r0hayaty :. said... [Reply to comment]

xajak kite pn,,
kite pg kot,,
hahaha ;P

riBEna said... [Reply to comment]

bess arrr dpt jejalann
kte duk umah jek skg
sob3
=)

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

-yati-
ko g??
cam tipu jew.

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

-ribena-
jum3 g jln nk??
kte datink 2 jew.
hiks.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.