Wednesday, December 09, 2009

✿ Mohamad Daniel

semlm ak ym dengan member lame,, ak kenal dani dr sem 1 ag,, dl dy laja 1 colej dgn ak but now dy kat poli pd,, dl bl dy trun kl rajin jmpa ak tp skrg bl ajak jmpa dy xnk,, semlm ak giler trase dgn dy,, ak pn xtaw knp dgn dy,, slh ak kew,, tah la,, mgkin slh ak,, since a few month nih,, ayat dy sume nk perli ak,, ak xpaham la knp,,

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:27:12 PM): hai cyg kpd si amir
Mohamad Daniel (12/8/2009 6:27:13 PM): heh

cimi (12/8/2009 6:27:18 PM): heh

cimi (12/8/2009 6:27:28 PM): baling selipar br taw

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:27:48 PM): aku pun takut dgn slipar jepun ko tu

cimi (12/8/2009 6:27:54 PM): hahahah

cimi (12/8/2009 6:27:58 PM): tkot ea

cimi (12/8/2009 6:28:07 PM): besau taw slipar ak

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:29:23 PM): xheran pun

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:29:31 PM): aku ada amir

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:29:36 PM): dia blh backup aku apa

cimi (12/8/2009 6:29:41 PM): bajet ak tkot la amir ko tuh

cimi (12/8/2009 6:29:44 PM): xpn
cimi (12/8/2009 6:29:46 PM): hahahahaha

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:30:14 PM): yala tu xtakut

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:30:27 PM): b ko garang aku dgr

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:30:28 PM): huahua

cimi (12/8/2009 6:30:33 PM): huahuahua

cimi (12/8/2009 6:30:41 PM): xpn
cimi (12/8/2009 6:30:52 PM): garang maen3 je

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:32:47 PM): cpt btol ya ko ubah prinsip

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:33:39 PM): aku xnk amik tau pun

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:33:46 PM): tu hal ko

cimi (12/8/2009 6:33:53 PM): siot jew ayat

cimi (12/8/2009 6:34:00 PM): mkn aty btol
Mohamad Daniel (12/8/2009 6:34:16 PM): padia?
Mohamad Daniel (12/8/2009 6:34:26 PM): aku dh xpikiaq kawan dh skg

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:34:27 PM): hahah

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:34:34 PM): zalim3!

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:34:45 PM): hahahahaha

cimi (12/8/2009 6:34:53 PM): owh
cimi (12/8/2009 6:34:59 PM): begitu

cimi (12/8/2009 6:35:11 PM): xpe
cimi (12/8/2009 6:35:18 PM): da pndrian k cam tuh

cimi (12/8/2009 6:35:28 PM): so far ak masih pikir kwn3 ak
Mohamad Daniel (12/8/2009 6:36:10 PM): tp aku bkn kwan ko

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:36:11 PM): so

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:36:18 PM): aku jd mcm ni la

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:36:22 PM): ngeh3

cimi (12/8/2009 6:36:28 PM): ko yg kate kn

cimi (12/8/2009 6:36:31 PM): ade ak kate

cimi (12/8/2009 6:36:35 PM): xkn

cimi (12/8/2009 6:36:44 PM): so i2 yg ko pikir

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:37:03 PM): lantak p la apa2 pun weh

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:37:19 PM): aku letih dh kot asik nk pikir org lain je

cimi (12/8/2009 6:38:10 PM): ooo
Mohamad Daniel (12/8/2009 6:41:17 PM): aku myb dtg kuantan nnti

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:41:25 PM): tp aku nk jmo org lain je

cimi (12/8/2009 6:41:35 PM): ooo

Mohamad Daniel (12/8/2009 6:41:37 PM): xpun mana2 kawan aku je

cimi (12/8/2009 6:41:41 PM): ak phm
Mohamad Daniel (12/8/2009 6:41:52 PM): bagus!


c?? dy kate nk dtg kuantan tp xnk jumpa ak,, msty ak sgt sdeh bl nmpk dy nty,, sbb bl ak kwn, ak kwn slmenyer,, tp xpe,, i keep on smiling even it hurt me more!

6 Comments:

. ieqa . said... [Reply to comment]

nape gtue?
tah2 die jeles akak ngan bf akak ta?
ish peliknye laki zaman skrg. huu

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

tah la ieqa.
akk knl dy dr sem1 ag.
xkn la dy nk jeles.
bf akk kwn dy gk.
plik la tuh.

.: wan r0hayaty :. said... [Reply to comment]

asal ngn daniel 2??
gile ek???
aku trase die terase sb ko x bg tau pasal ko ngn amir
2 jew sebabnye die trase,,
x tau r plak kalau ade sbb lain,,

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

mn ko taw sbb tuh??
dy gtaw??

m!S$ sImpLe.. said... [Reply to comment]

erk??
mcm tuh plak..
aku yg bace nih bh hangin..
hekhek
aaahhhh xyah yn sgt ah....
ko tahu je lah daniel tuh,
kalo ade pape,die nk die yg 1st tahu..
sbb tuh ah die terase kot...
sbb tuh ah die ckp die bkn kwn lg...
pape pn,
xyah fkir sgt..
olrite???

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

-miss simple-
oke.
i try not to think.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.