✿ “PRINCESS KEBAYA CONTEST”

  1. Contest ni terbuka kepada semua bloggers.
  2. Dengan sukahati jadi follower wawa and add link blog wawa dalam bloglist korang.
  3. Mesti letak banner contest di side bar blog korang, jangan lupa di link kan dengan link contest ni.
  4. + 1 lagi syarat, peserta contest ni mesti berumur 17 tahun dan ke atas.
  5. Sila upload SEKEPING SAHAJA gambar korang (gambar individu). Gambar lama pun boleh...Gambar tu tak kisah la korang nak pakai kebaya labuh ke, kebaya pendek ke, kebaya moden ke, kebaya nyonya ke, kebaya pahang ke, kebaya Indonesia ke…..apa-apa aje asalkan namanye kebaya….
  6. Pastu, story mory sikit pasal gambar tu & mention jenis kebaya yang korang gayakan.
  7. Entry tu mestilah guna tajuk ni:
“PRINCESS KEBAYA CONTEST”
Princess kebaya tau…jangan letak nenek kebaya lak..
  1. Lastly, tinggalkan komen di entry ni bagi memudahkan wawa jengah blog korang.
Tarikh Akhir Penyertaan : 17.12.2009 (JAM 12.15 TENGAHARI)

Law korg rase nk join bley la g kat blog cik wawa oke,, jgn segan3 taw,, hehe,,Maka dengan itu mempersembahkan jeng jeng jeng~ hahaha,, giler gedik ayat ak nih,,
taaadaaaaaaa~ Ada cantek ka?? wahahaha,, nih baju kebaya songket kowt [bapa ku yg kate],, baju nih kn my aunty yg bagi pasal dy xmuat da,, padahal br jew dy buat baju nih,, pastu bley kire dengan jari plak bpe kali ak pki baju nih,, sbb baju nih cam vouge + menyerlah yg amat kn kalernyer tuh,, ak cam segan jew la,, so bile ade event or sumthing yg penting jew la br ak pakai,, pic nih my lil sis yg amek few days ago b4 ak kua g event tuh,, hehehe,, ada nmpak angun n sopan x ak nih plus ade gaye model x?? winkwink~ hope so da memenuhi syarat ea wawa,,
wish me luck,,

14 comments:

riBEna said...

wow!

✿ Cik Cimi said...

-ribena-
ape yg wow??
senget la tuh.

sayang said...

aduhhhh gue hanyalah remaja yang berumur 14 tahuun

.: wan r0hayaty :. said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wawa said...

salam kenal Cik Cimi.....

thanks ye join contest wawa...
syarat suma dh ok....
k wawa jawab: cantik =)
k good luck tau...tunggu result ye

✿ Cik Cimi said...

-sayang-
rilex la dik.
heee~

✿ Cik Cimi said...
This comment has been removed by the author.
✿ Cik Cimi said...

-wawa-
thx a lot.
i'll wait.
heee~

. ieqa . said...

woww ~
akak ke tuh? macam laen je. hee
maintain cute :D

✿ Cik Cimi said...

-ieqa-
kikiki.
cam laen kn3.
law skali tgk msty owg xcam.
hahaha.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.alamak
.cimi da masuk ke?
.bru pasan
.kalah la kite cmni T____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.alamak
.cimi da masuk ke?
.bru pasan
.kalah la kite cmni T____T

✿ Cik Cimi said...

-intan-
ish3.
msuk jew la.
sekeh intan br taw.
bkn cumel pn pic nih.
hiks.

cik EPAL said...

kebaya contest pulak dah...hehehe :)