Wednesday, December 16, 2009

✿ Sunway Piramid + KLIA

sgt xlarat skrg but still ade haty nk ngadap blog,, hishhh~ ak rs xsht yg amat pasal peyot ak nih rs semcm jek,, peyot kew?? yela lbey kurang dat3 part la,, gastrik kew?? nk kate xmkn, da mkn da siang td,, senak n rs mcm kne tikam?? sort off la,, tah xtaw nk describe lar tp dr siang td ag ak dok tahan,, rs xlarat nih buat ak xde mood jew hr nih,, aisehhh,,
oke 4get it n lets talk about yesterday,, hiks~ penat sgt smpai malas nk taip entri semalam,,
*************************
well semalam bgun3 tdow da ngadap gme fb,, hahaha,, then dat time my kazen pn ade kat uma,, dy ajak g sunway piramid,, heee~ ak pn ape lg jum3 no hal pnye,, afte zohor baru gerak,, kazen3 ak nih dr ipoh but yg abg nih laja kat uitm shah alam,, ajak g sunway pasal saje nk bawak adek3 dy jln3,, then kat sana ktrg lepak3 + jalan3 + wayang3 + mkn3 + tengok3 + picha3 + pe tah ag,, ktrg tgk wayang cite santau,, dorg nih la yg ajak,, adoiyai~ ak ikot jew la,, skali dlm wayang ak gak yg diam ttup mlot,, ak tkejot pasal kazen3 ak ni dok mjerit la,, kakakaka,,
ni time kat sunway~
*sile scroll ye*

cc?? best kn,, ramai btol owg maen ice skating,,so sweettt patung nih,,
kat tangga bergerak pn sempat ag,,kat patung yg cumel smbil menikmati mcflurry oreo,, yum3,,ak mmg giler camera oke,,
mase nih time mkn kat burger king,, hik3,, thx to my kazen yg baek aty nk lanje,,
*sile scroll ye*
my kazen : aisyahmy kazen : bukhari [antra kazen yg skew sgt buli ak,,]my kazen : aliahmy lil sis : farah

then ktrg smpai uma dlm kul 9 la,, mlm nyer plak dlm kul 11 ktrg gerak g KLIA pasal nk amek mak n ayah kazen ak nih br balek dr mekah,, ramai giler owg kat KLIA,, hiks~
bile salam n jumpa, mkck pkck ak nih rse sedey lak,, huk3,, feeling tlebey,, yela kn cmner lak nty law mak bapak ak lak yg g,, T___T aigoooo~

0 Comments:

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.