✿ Banyaknyer Nak Cerite...

*quick update via nana-kun lappy*
ouch,, bape ari da x update blog kan,, hahaha,, sangat rindu dengan blog,, pe3 pn mari story3 cikit,,

sabtu, 9 jan 2010
ri nih bgun awal pasal nk kua dengan bff,, hiks~ mula3 ktrg g mkn kat terminal kat gerai kak yang yg sedap tuh,, then g mega g tgk wayang cite duhai si pari pari,, kwn3 aku kate xbest tp bg aku agak klaka gak la cite tuh,, afte that adil amek kami n ktrg g bli brg kat the store n ecm n bli kek kat secret recipe,, jln3 lepak3 balik kolej dalam kul 8lebeh,, hiks~ sempat lagi jumpa kesayangan aku kat cafe sbb nk bg kek,, hee~

owh oke stop,, jap g nk g meeting GPMS nih,, tata,, update later lak oke,,
miss u all~

6 comments:

ema.razali said...

duhai si pari pari ? beshhh takk ? ^__^

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

pinjam l laptop aku nget,,
sengal,,
mcm aku selalu gune laptop je skrg kn,

✿ Cik Cimi said...

-ema.razali-
bley la.
half3.
heee~

✿ Cik Cimi said...

-yati-
mlm kang aku gune lar plak.
hahaha.

applemasam said...

so many word to say but too little time to write heh..huhu..
lappy i sentiase terbukak untuk u kakak cimi...hahaha

✿ Cik Cimi said...

-applemasam-
thx tyka syg.
heee~