✿ Lame Tak Outing Dengan Mereka..

*credit to self-timer k850i aku* kakakaka~
ngeee~
agak lame lar gak.
coz biasenyer hari jumaat aku kua dating dengan si boyfee.
tapi.
diz week aku pilih tuk kua dengan budak3 nih.
plus dengan si boyfee pun kua dengan kawan3 dy kan.
afte usrah baru ktrg kua.
dalam kul 3 camtuh lar.
mula g kua duwit kat masjid besar tuh.
then g bukit setongkol g makan.
tah celah dunia mana lar si adil nih bawak kami g makan.
then g terminal cari tiket.
budak3 nih cr tiket ke penang.
aku cri tiket ke jb.
susah gak nak cari tiket time musim3 kemuncak nih.
hahahaha.
then g the store sebab budak3 nih nak beli barang.
n terus ke ecm beli big apple.
otw ke kolej singgah pasar malam kat im tuh jap.
naseb kami xlewat balek kolej.
tepat3 jew timing dy kul 9.
penat betul walaupun bukan naek kaki.

6 comments:

@ku d! sin!e said...

rndu lak zmn2 outing kt
matrik dulu..
hahaha

kilarakyatbiasa said...

psar mlm kat im x bes..
huhuhuhuhuhu...

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

hahahaha..
gile best...
lagi best waktu cari tiket..
:P

✿ Cik Cimi said...

-aku di sini-
memang akan merindui zaman nih.

✿ Cik Cimi said...

-kila syg-
mn lg sys nk g.
sob3.

✿ Cik Cimi said...

-aty-
mmg pn.
hampeh.