✿ Serabut!

haishhh~
serabut lak kepale otak time3 banyak keje nih,, time nih la plak nak terpikir macam3,, adoiyai,, anyone plez help me,, give a solution,, ape nak wat nih,, jangan pikir lagi sekarang boleh x,, susah betol la camnih,,
................................................

fuh,, keje en am da siap,, da submit ke lms tghr td,, lega 1 keje da lepas,, then nih tengah sambil3 cari info sal miss hajar nyer task nak kene present sok,, da search tp xde kew info yang lebeh banyak lagi,, haishhh,, lagi 1 keje madam mai nyer subject security,, aigooo~ nak kene present sok gak nih,, pulak nak 20 slide, memang banyak sungguh,, pengsan suda,, sigh*,*
owh,, lupa maw cite aku amek subject pe sem nih kan3,,
amal islami
wan technologies
security
wireless lan
enteprenuership
agak xbanyak tapi bleh tahan tough gak subject nih,, sem akhir kene pulun habes bagi lagi naek pointer,, walaupun sem lepas telah berjaye melepasi 3.5 tapi law bley nak 4pointer la plak,, hahaha,, mimpi banyak yer cimi,, maen kuat la, blajar x pun,, hee~
oke cimi!! cocentrate cepat!! letak pekara laen kat tepi dulu,,

2 comments:

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

xhbis2 ngn masalh minah ni,,
xphm tol ak,,
hehhe
oyey!! kene pulun hbis2 akhir sem ni,,,
tp mcm bnyk main je kn??
ahahha

helena's said...

masa belaja malas nak belaja,masa keje malas nak keje pulak..hehehehe itulah daku..