✿ It's HURT Me!!

kamu.. 
kamu taw x gambar tuh buat saya terase. telah buat saya cemburu.. dan juge telah buat saya menangis.. saya xkesah kamu nak simpan gambar sape pun tapi 'dy'.. 'dy' tuh ex kamu.. 'dy' penah ada dalam hati kamu.. saya nih sape untuk kamu.. bile hati saya kate saya sayang kamu.. bermakna saya da buang semua orang laen yang pernah ada dalam hati saya.. termasuk gambar3 mereka.. kamu tanya saya 'salah kah kamu simpan gambar orang laen?'.. xsalah pun.. tapi kenapa mesti gambar ex kamu? cuba kamu jadi saya.. kamu kenal ex saya.. kamu xrase kew pe yang saya rasa? kamu xrase kew? saya yang terase.. tapi.. kenape kamu yang xde mood.. kenape? kenape kamu nak buat saya menangis.. kenape kamu nak buat saya sedeh.. sampai hati kamu..

6 comments:

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

just think +ve...
tp enth la..
no komen la dear...

helena's said...

alah sedihnye..

cikcimi..pikir positif je k.

lelaki memang macamtu..macam kita jugak..kadang2 dia perlukan masa untuk diri dia.

gambar tu bukan bermaksud dia tak sayangkan kamo.

baca kan entry apa itu cinta?

lelaki ego.kalau kta makin cuba faham dia,kita makin tak paham..kita takkan tahu apa sebenarnya yang lelaki fikir.just go with the flow okay.semua kan baik2 saja..

senyum k!

AM SYA said...

alahh~~

sedehnye..seyes~

kalo bf i wat cmtu siap dia~

*emo*

✿ Cik Cimi said...

-aty-
-helena-
-am sya-
memang makan haty betol pasal nih.sedeh giler sampai nanges pun non stop.teringat jew nak nanges.rindu dy jew nak nanges.tah ape nak jadi pun xtaw.

rose said...

em siannye budak bucuk ni, bg die mase yang..kalo awak positif semua benda akan jadi mudah...em saye pon xsimpan gambar exs aye melainkan gambar hubby saye...entahlah yang susah nak explain..papun kuat eh yang...xnak cedih2 tau...yang pasti saye ade d cni untuk menyayangi kamu...lu u!!!

rose said...

em siannye budak bucuk ni, bg die mase yang..kalo awak positif semua benda akan jadi mudah...em saye pon xsimpan gambar exs aye melainkan gambar hubby saye...entahlah yang susah nak explain..papun kuat eh yang...xnak cedih2 tau...yang pasti saye ade d cni untuk menyayangi kamu...lu u!!!