Tuesday, February 23, 2010

✿ My New Lappy + Hadiah Tyka

its DELL.
its pink.
ni la lappy baru aku sekarang.yang lame kat uma.
my mom wat maen game.
ni hadiah birthday aku from my mom n my dad.
lagi aku dapat gelang tangan.
sebelum nih aku pakai adek aku punya gelang tangan.
sebab aku punya da ilang.
thx mom n dad!!
hee~lagi aku dapat bantal pooh dari tyka.
thx tyka.
suke sangat3.
xpenah ada orang yang bagi bantal.
bole peluk ari3.

9 Comments:

RobinHood said... [Reply to comment]

Wah...semart laptop!
pinjam 1 hari...

aemyLina™ said... [Reply to comment]

wahxx... so pink...
i like it,,

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

hehe.
pinjam lar.
lame xdgr cite robinhood.
mn ilang tah.

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said... [Reply to comment]

siot je ko...
lptop aku kot..
persan lak kn??
esh..
ni yg mrh ni...
gram2...

helena's said... [Reply to comment]

alahai best gile dpt lappy!pink pulak uh!jeles!

riBEna said... [Reply to comment]

bena nak lappy kaler purple!!!!
heeee~

Anonymous said... [Reply to comment]

elehh.. lappy jer baru.. tapi tak tau pakai. sedekah jer kat orang miskin.

. ieqa . said... [Reply to comment]

bestnye laptop tu!
nk pinjam buat maen game jgak bole? hee

haNtu hUga said... [Reply to comment]

i y bg kat dear i nih.
sbg balasan.
i nak nikon D90.
tenkiu.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.