✿ My New Lappy + Hadiah Tyka

its DELL.
its pink.
ni la lappy baru aku sekarang.yang lame kat uma.
my mom wat maen game.
ni hadiah birthday aku from my mom n my dad.
lagi aku dapat gelang tangan.
sebelum nih aku pakai adek aku punya gelang tangan.
sebab aku punya da ilang.
thx mom n dad!!
hee~lagi aku dapat bantal pooh dari tyka.
thx tyka.
suke sangat3.
xpenah ada orang yang bagi bantal.
bole peluk ari3.

9 comments:

RobinHood said...

Wah...semart laptop!
pinjam 1 hari...

aemyLina™ said...

wahxx... so pink...
i like it,,

✿ Cik Cimi said...

hehe.
pinjam lar.
lame xdgr cite robinhood.
mn ilang tah.

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

siot je ko...
lptop aku kot..
persan lak kn??
esh..
ni yg mrh ni...
gram2...

helena's said...

alahai best gile dpt lappy!pink pulak uh!jeles!

riBEna said...

bena nak lappy kaler purple!!!!
heeee~

Anonymous said...

elehh.. lappy jer baru.. tapi tak tau pakai. sedekah jer kat orang miskin.

. ieqa . said...

bestnye laptop tu!
nk pinjam buat maen game jgak bole? hee

haNtu hUga said...

i y bg kat dear i nih.
sbg balasan.
i nak nikon D90.
tenkiu.