Wednesday, March 03, 2010

✿ Pesta Pantun Bestari Di UM.

oooo. mood aku memang xbaek nak cite panjang3. pasal idea pun da lari. hahahaha.
jadi aku juz ringkas kan jew la cite nyer. tapi cam panjang jew kan. dan da macam galery gambar lak. wahahahaaha.
.UM 1st day.
KPM vs KKTM
geeee. aku pun xtaw nak komen ape. pasal aku xde la handal tapi law orang xhandal cam aku pun bole taw ni kan plak orang yang lagi lagi handal. bias ka nih?? hmmm. lets think. nak letak video ka? xpayah lar. hahaha.

kepala adil n kazen dy nih sibuk jew.lecturer pengiring aka sir bad yang sporting giler.bergambar beramai3.
sile maapkan yati. dy sedang berangan3 nih.

KPM vs IPPM
weee. yang nih pun best. walawehhhh. korang xpayah la tanya sape menang sape kalah. xmampu aku nak jawab.heeee~
afte habes tuh aku dan yati dan jan menaiki kereta adil dipandu oleh kazen adil kua g mid. afte that aku dan yati gerak g halal 1 malaysia tuh then g pasar malam kat KL. huwawawawa. xberhengat oooo jalan. malam baru balek uma. letih oooo. seharian kat lua. afte makan malam dua3 pengsan kepenatan........................................................................................................
.UM 2nd day.
KPM vs UM
ngeh3. vs tuan umah tuh. well no komen jugak. law aku yang jadi juri memang xbagus. hahahaha. pakaian dorang3 nih xbole blah kan. nak vouge da vass. cam nak g bersading jew aku tengok sume peserta nih. da memang bgini mereka kene pakai. *o*
time nih sempat plak bergambar dengan yang laen3. heee~ aku kan juru camera bertauliah. wink3~
kelam kelibut pasal terlewat sampai.KPM & UMpenonton3.KKTM & KPMdepan lif pun jadi gak.KPM & fedtri yahya[law aku xsalah eja la]dengan peserta3 laen. sesi ramah mesra.kate vvip. mesty la siap dapat makan. kan kolej bayar rm1000. hahaha.sile abaikan mereka nih.

in the same time b4 lunch hour, aku sempat gak masuk dewan laen tengok group laen bertanding. huh memang best weh. tapi law dapat ke aku nak menjawab pantun yang dijual memang gagap la. hahahaha.
UKM.UIAM.IPGM.budak yang terlewat sampai nih xtaw peserta no bape. aisehhh.

petang plak kami sume g jalan3. g mid lagi. wahahaha. muak aku tengok mid nih. da la sejengkal dengan uma. tapi dak3 nih nak g cian lak aku tengok. bawakan jew la. heeee~

FINAL
UKM vs KKTM
hahahaha. baek kn aku datang di malam hari. saje jew ajak budak nih jalan3 plus amek baju teros. patotnyer nak g makan kat station21 tapi da g ke cni. xpat la. laen kali la korg aku bawak g makan kat c2 ea. ngeh3~

owh.tamat suda citenyer. penat nak taip dan upload gambar banyak3. lame betol delay kan3.

8 Comments:

riBEna said... [Reply to comment]

owhh
mcm pengantin da sume dak kpm
time pakai bju putih tu
hehehehe!

m!S$ sImpLe.. said... [Reply to comment]

jan sweet like this so much...
hahhahaha

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said... [Reply to comment]

hahahah
memg penat time neh,,
tp best..
memg naik muak aku tgk mid 2,,
hahahha

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

-bena-
aha.
mmg mcm pgntin.

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

-jan-
like diz too.

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

-aty-
silap3 muntah mid kite.
hahaha.

@ku d! sin!e said... [Reply to comment]

bes nyer dpt brtanding cmtu..
aku waktu sek rendah jer..
2 pon pemilihan jer..
x dpt pasal aku lmbt angkat tgn
nk jwb pantun..haha

haNtu hUga said... [Reply to comment]

nak klua lg. nak3.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.