Thursday, June 24, 2010

✿ Bile Perempuan Jealous...

ape kate korang.
bile perempuan iaitu awek girlfriend or pasangan korang jealous.
itu normal ke tak normal?
salah ke tak salah?
mereka nih layak ke tak layak nak jealous3 nih.
bile tengok lelaki yang mereka sayang iaitu boyfee pakwe balak dan sebagainye dengan perempuan laen yang tiade apeape hubungan dengan pasangan mereka.
owh.
bagi aku normal.
giler ke sewel ape tak jealous.
tuh namanyer tade perasaan kan kan.
tak jealous tuh tak sayang aku rase.
tak pun perempuan tersebut da ade pengganti yang lebeh baek.
bagi aku perempuan itu berhak untuk jealous.
kalau tak ape motif mereka kapel kan.
takkan for fun jew.
aku tengok muke ko, ko tengok muke aku.
pegy mampus lah macam tuh.
hahaha.
eh tak betol ke aku kate?
tak betol ampun yer.
tapi orang kate.
jealous tuh beragak la.
biar yang logic sikit kan.
tapi perempuan memang tak logic sikit kadang3.
tapi jugak haty perempuan nih susah nak jangka.
sebab aku pun tak bole jangka haty sendiri bile time jealous.
mahu rase macam nak bunuh orang yang berkenaan jew.
tambah3 time benggang kan.
tapi 10minute jew la.
pastuh da bole cool down sendiri and put positive thinking.
well apepun itu sendiri punya haty kan kan.
jadi aku nasihat kan law sayang tuh jage la haty mereka baek3 macam mereka jage haty anda.[untuk kedua-dua jantina yer]
organ paling penting iaitu haty nih sensitif sikit.
jadi ape kate korang pule?

8 Comments:

iena.[banana] said... [Reply to comment]

betul kite patut jeles dgn pasangan kite. tp jgn over plak nnt laki plak naik rimas. hehehe. =)

yoro okino said... [Reply to comment]

mmg laa ader hak nak jeles kn
tapi aku tetap xsuke minah yg men2 sound kat fb yg tunjuk sngt dier jeles
n aku rase dier bodoh jer..=P

faRa said... [Reply to comment]

jeloz bertempat bleh kot....
jeloz sbb berperasaan...
kalo xdeperasaan xdelah jeloz...
jeloz x de sayang... =)

intanurulfateha ❤ said... [Reply to comment]

.i pun kaut jeles
.kuikuikui

.susa ade bf hensem neh
.err hensem ke?
.hahaha~

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

iena~
hehehe.
betol.
lelaki memang cepat rimas bile tengok gf dy jeles.

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

yoro~
tade la sampai sound kat fb lorh.
wat malu jew cam uh.

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

fara~
hikhik.
betobetol.
;)

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

intan~
hahaha.
ensem la uh dr pndgn mata kite sndri.
kan kan.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.