Tuesday, June 01, 2010

✿ Blogging.

uhuk.
aku ta sempat nak blogwalking taw.
tengah bz edit blog lagi 1.
tengah blaja dari tuto3 blogger3 laen.
ehehehe.
nanty da siap sume aku datang melawat blog korang yer.
muaahhhaha~

lagi 1 lagu blog aku da tukar.
sedap tak?
baek cakap sedap.
jangan wisau lagu aku ta looping banyak3 kali.
hahaha.
code lagu nih "kakak intan" yang tolong buat.
lagu aku buat asyik tak bunyik3 je.
putus asa da.
jadi mintak pertolongan yang pakar.
law korang nak juga bole klik kat icon music tuh.
sebab terus pegy ke blog beliau.
terime kasih daun keladi "kakak intan"
laaarrrriiiikkkkk~
nanty kene lempang sebab asyik panggil beliau kakak.
whahahahaha.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.