Wednesday, June 30, 2010

dell kuh..

wuuu~
tadi tetibe je screen laptop jadi green kaler n bunyik bising giler.
owh sumpah aku panic.
then automatik aku cabot batery.
yela takot la kan law tetibe meletop ke.
dengan akuaku sekali pun meletop.
huh, choi~
padahal aku baru je bukak.
tuh pun aku bukak game fb, blogger, yahoo mail n laman web uitm.
huwaaaaa.
laptop anda kenape.
cube bagitaw.
senang siket aku nak paham.
nih second time, b4 diz penah jadi black screen tetibe afte dy hang aku tengah maen game fb.
jangan la rosakrosak yer.
masih berpikirpikir apakah puncanyer.
sigh~

4 Comments:

aanz said... [Reply to comment]

laptop tu nak gurau2 manje tuh..
hohohooo...
bukan slalu rosak..
klau rosak pun ade chance pe dpt lappy baru..

cik helena said... [Reply to comment]

jadi ijau..cek kabel lah..eh tapi pakai laptop eh..ade stting apa2 ke?

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

aanz~
T_T
huwaaa.
gurau manje sampai panic dibuatnye.
lappy nih baru lagi la.
hadiah besday bulan 2 ri tuh.

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

cikhel~
aha.
pakai laptop.
ta setting ape3 pun.
dari baru beli sampai sekarang ta penah tuka setting.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.