dell kuh..

wuuu~
tadi tetibe je screen laptop jadi green kaler n bunyik bising giler.
owh sumpah aku panic.
then automatik aku cabot batery.
yela takot la kan law tetibe meletop ke.
dengan akuaku sekali pun meletop.
huh, choi~
padahal aku baru je bukak.
tuh pun aku bukak game fb, blogger, yahoo mail n laman web uitm.
huwaaaaa.
laptop anda kenape.
cube bagitaw.
senang siket aku nak paham.
nih second time, b4 diz penah jadi black screen tetibe afte dy hang aku tengah maen game fb.
jangan la rosakrosak yer.
masih berpikirpikir apakah puncanyer.
sigh~

4 comments:

aanz said...

laptop tu nak gurau2 manje tuh..
hohohooo...
bukan slalu rosak..
klau rosak pun ade chance pe dpt lappy baru..

cik helena said...

jadi ijau..cek kabel lah..eh tapi pakai laptop eh..ade stting apa2 ke?

✿ Cik Cimi said...

aanz~
T_T
huwaaa.
gurau manje sampai panic dibuatnye.
lappy nih baru lagi la.
hadiah besday bulan 2 ri tuh.

✿ Cik Cimi said...

cikhel~
aha.
pakai laptop.
ta setting ape3 pun.
dari baru beli sampai sekarang ta penah tuka setting.