Thursday, June 10, 2010

✿ New Header!

hahaha.
aku suke betol tukar3 header nih.
yang pic atas nih header lame.
kali nih tukar gambar kami bersame plak.
weeewwwiiittt~
alamak.
kesayangan kuh marah tak letak header nih agak3?
er. entah.
pasal pakai letak lupe maw tanye.
hikhik.
well, mana lawa??
header lame ke, header baru?
atau tak payah header terus?
ke nak buat header laen?
eh satu lagi, blog aku berat tak bile nak buka?
kalau mengikut line beruk aku yang cam hampeh tapi maseh bole on9 nih cam berat.
tapi tak taw la orang laen yang buka kan.
tapi b4 nih da kurang and buang banyak menda da.
eheh. ;)
thx kesayangan kuh tolong upload kan.

4 Comments:

ieqa said... [Reply to comment]

new header is way cool! ^^

Ceritera Putera dari Mahligai Bulan...... said... [Reply to comment]

Salam..yup!!!
Memang ambik masa jgk page akak ni loading..
myb sebab advertisement kot..ntah r...hmmm...
xpon sb benda "gerak" I LOVE TO LISTEN MY HEART...
Xtahu r..Hanis agak jer..

Overall,header baru tu sweet,hehe...

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

ieqa~
thx syg!

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

hanis~
agknyer kowt hanis.
btw,thx.
:)

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.