Monday, June 21, 2010

Sambung Lagik Tak?

uhuk.
kan ade entri aku yang kecewa uh kan.
actually aku kecewa sebab tak dapat upu.
sedey giler lah kan.
nak sambung study ag tapi susah pulak nak dapat.
T___T
ade tak mane mane U nak terime aku nih.
ri tuh aku mintak UPM, UiTM dan UTeM.
sekarang juz tunggu jawapan rayuan je la.
law tak dapat maknanye tak de rezeki la uh kan.
sabar cimi sabar.

8 Comments:

Mario said... [Reply to comment]

ye arr...sabar je...kan dah buat rayuan...jgn putus asa k..insyaAllah ada tu...jgn lupa berdoa k

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

mario~
thx a lot.
insyaAllah.
aminn~

Amore said... [Reply to comment]

kalu dpt utem bg taw.. insyAllah dpt.. Amin..

illafira said... [Reply to comment]

jangan sedih2 ye dik.. akak dulu pun x dapat upu.. tapi apply uitm direct .. tu pun dapat pas second intake.. so masih ade peluang lagi..

helena's said... [Reply to comment]

alahai paahm camane rasa sebab dulu cikhel penahrasa sekali.nangis tau!huhu

rezeki tu dah ditentukan :)

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

amore~
kalu dapat akan di updatekan ke blog.
aminnn~

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

illafira~
uhuk.
tulah kak.
harap3 dapat la.

✿ Cik Cimi said... [Reply to comment]

cikhel~
wuuuuu.
mmg da nges pn.
harap3 ade rezeki smbg laja.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.