Sambung Lagik Tak?

uhuk.
kan ade entri aku yang kecewa uh kan.
actually aku kecewa sebab tak dapat upu.
sedey giler lah kan.
nak sambung study ag tapi susah pulak nak dapat.
T___T
ade tak mane mane U nak terime aku nih.
ri tuh aku mintak UPM, UiTM dan UTeM.
sekarang juz tunggu jawapan rayuan je la.
law tak dapat maknanye tak de rezeki la uh kan.
sabar cimi sabar.

8 comments:

Mario said...

ye arr...sabar je...kan dah buat rayuan...jgn putus asa k..insyaAllah ada tu...jgn lupa berdoa k

✿ Cik Cimi said...

mario~
thx a lot.
insyaAllah.
aminn~

Amore said...

kalu dpt utem bg taw.. insyAllah dpt.. Amin..

illafira said...

jangan sedih2 ye dik.. akak dulu pun x dapat upu.. tapi apply uitm direct .. tu pun dapat pas second intake.. so masih ade peluang lagi..

helena's said...

alahai paahm camane rasa sebab dulu cikhel penahrasa sekali.nangis tau!huhu

rezeki tu dah ditentukan :)

✿ Cik Cimi said...

amore~
kalu dapat akan di updatekan ke blog.
aminnn~

✿ Cik Cimi said...

illafira~
uhuk.
tulah kak.
harap3 dapat la.

✿ Cik Cimi said...

cikhel~
wuuuuu.
mmg da nges pn.
harap3 ade rezeki smbg laja.