✿ SOGO + SALES = giler lah!

tadi siang petang, aku pegy sogo.
giler best tengok sales sana sini.
tengok orang ramai3.
then my lil sis tuh jadi penghasut yang berjaye.
beli kak beli kak.
bukan ko yang bayar.
cepat beli la.
hahaha.
sengal punya budak.
law beliau tak cakap pun memang aku beli.
sebab tak payah susah3 kua duwit.
oyeyy!
dapat 2 helai baju + 3.
tapi masalahnyer kenape la aku baru pasan yang sume baju tuh kaler purple.
OMG!
balek umah baru pasan.
next time mahu cari baju kaler hijau oke.
ingat HIJAU bukan purple puteh or pink.
sebab tadi nampak baju bum kaler hijau sangat santek.
tapi tak sempat nak amek.
sigh~

makan malam bersame3.see?
family kuh + kazen kuh sorg.
memandangkan besday bapak kuh ini hari.
so beliau dengan baek haty lanje makan kat station21.
huhu.
sedap dan lazat.
aku order ini with jus epal.lapa tak??
sile la telan air liur banyak3 oke.
thx my lovely daddy.
next time lanje lagi oke.
luv u much!
upload by kesayangan kuh. <3

7 comments:

sarah shafie said...

npe tnjuk gmbr tu??trliur sudah..

@ku d! sin!e said...

best nyer soping..
dh lame tak pegi soping..
hehe

helena's said...

ini adalah tak boleh belah,nak pegi shopping lahhhhhhhhhh!

✿ Cik Cimi said...

sarah shafie~
heee.
pegy makan.

✿ Cik Cimi said...

aku di sinie~
sgt best.
hahaha.
;p

✿ Cik Cimi said...

cikhel~
ape lg.
mari la pegy shopping.
agagaga.

AzAh said...

ak pun slalo mkn situ.. memang sedap kan...