✿ Tag From Azah.

tag nih dari cik azah. memandangkan aku bosan maka aku pun jawab je la dengan minda yang merapurapu. heee. apatah. bace jela.

1. Apakah nama blog anda dan kenapa anda memilih name itu ?
i ♥ listen to my heart
sebab saye suke dengar kate haty sendiri.

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu ?
http://cimicomot.blogspot.com
taktau mane datang tapi saye memang comot.
jadi macam comel pla letak itu.

3. Apakah method dalam penulisan anda ?
its totally about myownlife.
hidup saye yang rumit.
keluarga saye.
cintehaty saye yang jauh.
kawankawan yang menceriakan hari saye.
perasaan saye.

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda ? Sebabnya ?
pernah.
i put it private.
mase saye buat cintehaty saye terase dengan penulisan saye.
rase bersalah sangatsangat pade beliau.

5. Pernah tak ahli keluarga anda membaca blog anda dan ape kata mereka ?
tapenah pun.
jadi mereka takata apeape la.

6. Apa perasaan anda apabile orang lain mengatakan bahawa anda punya blog ini buruk sedangkan masih ada yang mengatakan blog anda chantek ?
owh.
saye takesah.
saye taw blog anda cantek.
nanty saye belaja dari anda ye.

7. Bilakah anda mempunyai blog ?
march tahun 2009.
lame jugak an.

8. Siapakah orang pertama yang mengetahui anda mempunyai blog ?
eh.
saye da lupe la itu.

9. Apa perasaan anda apabila orang asyik mengatakan tentang blog anda di sekolah ?
seganmegan.
terutama encek lecturer wireless.
sebab blog saye blog jalanan yang comot je.

10. 10 orang seterusnya untuk di-tag .
owh tolong.
saye tatau la mahu tag sape.
saye tembak jew la yer.
tyka.
yati.
ateh.
ieqa.
ain.
bena.
el.
ali.
ejat.
tatau da.
upload by him. ♥

1 comment:

ieqa said...

omo! ieqa tak pasan akak de tag ni.
nanti ieqa jawab yep! ^^