HEPI BIRTHDAY kesayangankuh.

uhuk. lame aku ta update blog an. bukan tade mase tapi beruk tabayar bape ari. haha.
last week birthday kesayangan3 aku.

23 july 2010
birthday cinte haty aku.
mula aku rase bersalah gile.
yela time birthday beliau aku tade dengan beliau.
tadapat na celebrate same3.
dy cakap tape. dy takesah.
then dy cakap suh aku kua jumpa orang.
dy ade kirim barang.
aku kan lurus bendul je.
maka percaye je la ape si boyfee nih kate.
=.="
sok pagi3 buta beliau da kejot aku cakap orang uh tunggu sume.
siap tetapkan ag aku pakai ape n ape.
aku ikot je la mungkin senang orang tersebot nak kenal aku.
sekali bile sampai kat lrt bangsar aku nampak beliau.
melompat3 aku macam tapercaye.
btw my love, thx for the big surprise!!
i love u sangat3!!

25 july 2010
birthday my lovely mom.
selalu law birthday family nih kami makan kat lua.
but kali nih my mom beli macam3 n celebrate je kat uma.
adek3 aku yang blaja jaoh sume balek.
beli ayam, pizza, burung putuh, kentang goreng and kek.
aku makan memang banyak gile.
thx mom.

26 july 2010
birthday si gemok adek aku.
dy belaja kat kolej komuniti teluk intan.
haha.
dy balek ade dua sebab.
1st celebrate birthday dengan kami.
2nd celebrate birthday dengan awek dy.
agagaga.
aku da taw dari awal pun.
siap bawak balek adiah ag afte datink.

happy birthday to all of u!!
love u!!