raye #5 - rumah intan

eh. macam banyak plak citer part raye aku.
da sampai part 5 tuh.
bace je la sampai muntah hijau.

uhu. aku ade inform kat BLM punya blog yang mahu pegy beraye ke rumah intan.
kami tuh maksudnye aku sara heidi nurul.
so juz gune satu kete jew.
patotnye ramai ag yang nak ikot but last minute cancel.
maka tinggal kami berempat jew.
walaupon berempat tapi kami enjoy our journey oke.
siap makan makan dengan kenyang dan gambar gambar lagi kat umah intan.
rasenye cam setiap pelusuk uma intan kowt kami nak posing.
hahaha.
*sile scroll*
patot la intan selalu tangkap gambar depan cermin. rupanye uma beliau ade cermin BESAR punya.eh eh, anak sape la yang rajin sangat tuh. da bole buat calon mennatu nih. haha.chacha the sexy girl. wewwwiiittt~ oi oi chacha pandang camera la. haizz~kami yang jelite! er ape eh name tempat nih? pangkin ea orang panggil? ye jelah kan.with intan mom~ terime kaseh makcik. tapi heidi cakap terime kaseh "MAK". opppsss~

thx to intan dan family.
nanty kami datang ag yee.

5 comments:

intanurulfateha said...

eh heidi pnggil mama i mak ke?
xpsan lak huhu

Heidi Shafiq said...

aku pggil intan 'mak' sbb die jauh lg tua dr aku.. kan? kan?

✿ Cik Cimi said...

@intanurulfateha
ahaha.
:)

✿ Cik Cimi said...

@Heidi Shafiq
tak tak tak.
heidi tipooo~
:P

Hashira Yusoff said...

eh gila la..raya ke brp dah ni. hehe..