stesen minyak shell.

mereka nih sesat. [mereka tuh tak termasuk ana intan aku n sara yer.]
eh eh tasesat.
tapi mereka cari stesen minyak.
hahaha.
oke ceritenyer begini...
mulamula mereka lambai kat kereta kami.
kami sume macam terpelikpelik je.
heidi sambil sedang memandu : weh kawan sape nih lambailambai. kenal ke??
cimi sara intan ana : takenal takenal !! [dengan muke pelik]
then dorang bukak tingkap.
heidi pon buka tingkap.
rupanyer mereka tanya kat mane stesen minyak.
agagagaga~
kami pun guide la mereka.
tapi stesen minyak da tutop pla.
eh sile tengok jam masingmasing yer.
sekarang da pukol bape nih?
pagipagi buta manede buka la.
tapi dengan semangat intan dan heidi, masih mahu mencube mencari stesen minyak.
akhirnyer kereta mereka ke kiri.
kereta kami ke kanan.
da siap lambailambai tatatata byebye ag tuh.
eh tibetibe datang idea sape yang cakap nak ajak mereka minom skali.
wet wet~
pegy stesen minyak tadi tapi mereka da tade.
then kami pon benti la kat kedai mamak hangtuah mall [sara cakap].
sekali terjumpa mereka jugak.
hikshiks.
marilah pegy minom sahur same borakborak cakapcakap tangkap picture.
then kami berpisahpisah sebab mahu pulang kepangkal jalan.
erk? =.="
** btw, nice knowing u guys! :)

10 comments:

bukudiarysofea said...

haha tabole blah bile pikir balik peristiwe bulan ogos nih.

asfz lily said...

camtu plak..
hahahahaha..macam2 hal si edy tuh..agaga :D

Heidi Shafiq said...

cimi! meh cni aku nak rotan bontot ko.. maruah aku dah tercemar.. nak sentap la cenggini..
ko kene b'tggjwb!


:P

Ana Farhana said...

haaaa tau x pe ada orng perasan.......ingat ada org nak ngorat die la tuu..

intanurulfateha said...

hahhahahha bongoks
kelaka gile tym nehh huhuhuhu

✿ Cik Cimi said...

sara~
aha.
mcm3 an blaku.

✿ Cik Cimi said...

asfz~
heidi mmg perahsantan lebeh.
:D

✿ Cik Cimi said...

heidi~
ape pla.
ak mnyatakan yg benar oke.
hahaha.

✿ Cik Cimi said...

ana~
dy mmg kuat pasan an.
:P

✿ Cik Cimi said...

intan~
mmg pon.
ttbe kne lmbai3.
igt an ape la.