Sunday, October 10, 2010

birthday party.

tadi makcik call kate mahu buat birthday party di mcd ayer keroh.
wow ! makan free lagi.
budak ini dan ini memang laju gile law bab makan free.
giler ah.
oke afte sampai memang tade orang ag but pastu sume sedara mara suda mai. omaigod ! segan giler.
tapi law nak makan buat muke tamalu yer.
sume tuh sedara mara adek beradek kaum kerabat makcik aku.
aku kenal tapi tapenah bertegur cakap.
sebab aku kan pemalu.
oke. nih birthday girl. yang sedang potong kek.

ouch budak nih memang fotokopi aku la.
sebijik sepesen perangai sama gile.
er bukan salah aku dy perangai sama cam aku.
sape suh makcik aku dulu pregnant dy duk dengan aku.
hahaha.
seeeee~~~ramai kan kan kan. eh kira ramai la tuh dalam 20 orang kowt.

ouch yang dua ekor nih memang sibok jer ade.

yang ni plak budak yang aku jage dari kecik. gile posing comel plak. padahal blur je. aku buli buli jew budak nih.

nih la family makcik pakcik aku merangkap banker dan tempat kedua aku nak lepak. er er.
oyeh terime kasih ea duwit lanje hari ini. segan betol bagi depan budak ini dan ini. tapi laen kali bagi ag. haha. [nak buat camne kan bile tade duwit tataw nak mintak camner.] =.="
Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.