Sunday, October 10, 2010

kenduri kendara raye.

jumaat semalam pakcik dan makcik aku mengadakan kenduri kendara raye.
maka memandangkan hari jumaat kelas sampai petang.
so pegy sendiri je la.
dengan mengangkut ini dan ini.
[mahu buat pekerja tambahan di uma pakcik aku.]
hahaha.
afte kelas teros gerak g taman paya rumput melaka.
law dari kampus utem memang straight highway je.
tapaya susah susah.
bile da sampai kompem kompem la kene tulung kan.
pekerja tambahan memang rajin siot.
tapayah suruh suruh.
tengok lah sendiri nilailah sendiri.
.
.
.
.
.
.
.
.err, pekerja nih tengah cari ape nih?

yang pekerja nih sibok betol la menjadi pembantu satay kipas.

eh sempat plak nak posing posing tyme buat keje.

oke tuan rumah da penat ye, jadi mahu maen bersame same kanak kanak. sebab tuan rumah saket kaki. T_T

geeeezz~ taksenonoh betol pekerja yang dua nih. orang da balek dorang bantai lahap satay sampai habes. gelojoh betol.
hahaha. well thx guys for helping.
next tyme sile derma kan tenaga kerja anda.
sape yang mahu tenaga kerja mereka sile hubungi di talian ini dan ini.
sekian.

4 Comments:

Heidi Shafiq said... [Reply to comment]

memang cita2 kami nak jadi buruh paksa..

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@Heidi Shafiq
bagos ko sedar diri.

popo said... [Reply to comment]

ptt la kuntum x nak mkn kt uma...asik makan kt majlis jer...hahhahahhaha

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

@popo
haha.
kuntum mmg laju.

Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.