she's not hot but she's cute !

da bape bape banyak banyak kali rancang dengan si gadis ini mahu datink datink lepak lepak but selalu ade je hal last minute. hari tuh memula mahu pegy pasar malam then cancel, mahu pegy lagi caancel lagi then semalam mahu pegy bowling pun cancel lagi kan. im sorry my dear. life as student memang kelam kabut macam aku nih hah. sian kan. btw even we r near but i still missed u so damn much. mahu gelak gelak macam orang giler. and u must be strong. move forward. i dont want to see u cry because some one that not appreciate u. oke hunn. love u more.

12 comments:

applemasam said...

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,
terharu~ T_T
thnx kakak...miss u too!
so damn much! rindu nk gelak2 jugakkk..huuuuuuuuuu...xpe la..nt kite akan lpak jugak kn?huuuu

munchie lovea said...

alalalala~~~
sweet la korg nie..hehehe...msti kite ase cm syg je kt adek luar wlupon da ade adek sndri kan2????

bukudiarysofea said...

ah ! tyka yang tanak jumpe sebenarnya !


ahahhahaha

asfz lily said...

alolo...
hehe..rindu juga ni..
haha~

Anonymous said...

Saye jumpe dia tadiii...walopon kejap.
Tp tadapat lepak same2..T.T
But at least dptttt....DUIT RAYA!!
yuhuhu..

Heidi Shafiq said...

tyka masak confirm aku nak dtg.. :)

✿ CikCimi said...

@applemasam
yeahhh ~
lepak i like !

✿ CikCimi said...

@munchie lovea
aha.
heee~

✿ CikCimi said...

@bukudiarysofea
hahaha.
no komen babe !

✿ CikCimi said...

@asfz lily
rindu anda jugak !

✿ CikCimi said...

@Anonymous
oi org laen da dpt lame da k.
haha.

✿ CikCimi said...

@Heidi Shafiq
ko law bab mkn free mmg laju.