Tuesday, November 23, 2010

"kids & baby photo contest"

contest dari safiyyah osman and tagged by cik qaseh.
syarat penyertaan korang bole lah pegy ke blog safiyyah osman oke. jangan segan silu pegy bace. tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 nov 2010. hadiah yang diberikan adalah earring dari lazo diamond jewellery. white gold. wowww~ korang rase nak tak? if nak tu mari sile jemput la join oke. maka aku nak pertaruhkan gambar ini.

gile gambar sape aku rembat nih tah la. oke tipu. ni gambar aku mase kecik kecik. comel gile aku kan. oke perasan plak aku taw aku tak comel.
tah sape la aku nak tag nih kan. jap jap nak pikir. oke dah tawu. haha.
.sara.
.heidi.
.yati.
.jan.
oke dah. kang tag ramai ramai kang dorang kate memandai je aku tag dorang. haha. oke oke korang nak join pegy la blog beliau ea. gudluck!
Next Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.